Expertise

Fijnmechanica

Innovatieve OEM-ers en de producerende industrie in de high-tech sector ervaren voortdurende verkorting van de product lifecycle en een constante prijsdruk. Deze maken niet alleen het reduceren van ontwikkeltijden maar ook operational excellence noodzakelijk. De juiste dingen doen... en óók nog eens effectief!

TCPM Fijnmechanica

Binnen de engineeringsafdeling houdt ons fijnmechanische team zich bezig met ontwerp en realisatie in de machinebouw, moduleontwikkeling en diverse soorten tooling (fabricage, service, handling, transport).

Micrometer bereik

Ons werkveld betreft nauwkeurige, over tijd repeteerbare, bewegingen met hoge stabiliteitseisen in micrometer bereik. Gedegen procesengineering bevordert hierbij de voorspelbaarheid van de uitkomsten. Onze kennis van ontwerpen, materialen, kosten en productietechnieken (verspanend, additieven, behandelingen, assemblage, clean room) vormen een solide basis voor elke vraagstelling.

TCPM helpt u verder

Ontwikkeling van innovatiekracht en gedegen cost control wordt o.a. gezocht in samenwerking in de keten. Er is behoefte aan deskundige flexibiliteit om de dynamiek van de (internationale) markt te kunnen volgen. Wij streven naar strategische partnerschappen én beschikken over een ingewerkt fijnmechanisch team.

Aangezien TCPM Engineering ingericht is op het organiseren van samenwerking, minimaliseert u inwerkverliezen. Wij delen onze passie voor techniek, communiceren duidelijk en onze resultaatgerichtheid maakt ons effectief. We krijgen dingen gedaan!

Bovendien werken we op die locatie waar we nodig zijn. U focust zich op uw core business en TCPM staat u bij. Met de juiste kennis, capaciteit en adviezen zorgen wij dat u succesvol bent!

 Kennis onder één dak

Bij TCPM treft u naast engineering diensten aanvullende kennis voor succesvolle projectuitvoering onder één dak:

  • Gestructureerd projectmanagement:
    IPMA, Prince2
  • Optimalisatie:
    FEA, SMED, CtQ, Poka Yoke, FMEA, DfA, DfM
  • Machineveiligheid
    CE-markering en ATEX

Waar anders vindt u zoveel voortvarendheid én innovatieve kracht bij één partner?

In de praktijk

Een aantal opdrachtgevers ervaart al de voordelen van structureel samenwerken met TCPM Engineering. Weet u ondertussen al hoe u uw concurrentiekracht gaat versterken?
Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!

Zoeken

Laatste nieuws

Onze engineers werken met onderstaande software om uw doelen te bereiken

MECHANISCH CAD: SolidWorks, Solid Edge, Inventor, I-deas, NX, Catia, AutoCAD, CREO
MECHANISCH CAE: Ansys, Femap-NEINastran, MathCAD, Tekla, Advance Steel
ELEKTRISCH CAD: EPLAN, ELCAD
INDUSTRIËLE AUTOMATISERING PLC: Beckhoff, Rockwell , Siemens | TALEN: .NET, C++, C#, Java | Vision: MVTeC / Halcon
PROCESS: Revit, AutoCAD (P&ID)
PROJECTMANAGEMENT: MS Project, Primavera

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 kantoren in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle kantoren

©2022 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken