Expertise

Dynamische machinebouw

Dynamische machinebouw is een vorm van machinebouw waarbij sprake is van snel lopende machines met veel aandrijftechniek en bewegingen in een compacte ruimte. De machines zijn precies afgestemd op de gewenste karakteristiek van produceren. Voorbeelden hiervan zijn verpakkingsmachines, pick&place-machines en assemblage machines. 

Uiteraard wilt u dat deze machines veilig zijn om mee te werken, maar daarnaast wilt u óók verspilling en onnodig materiaalverbruik voorkomen. De timing van de bewegingsafloop moet altijd nauwkeurig zijn. En wanneer de machine omgesteld dient te worden, wilt u daar zo weinig mogelijk tijd aan verliezen. Ook een weloverwogen onderhoudsstrategie is een noodzaak.

Waar vindt u een partner die deze factoren al in het ontwerp combineert en die een machine ontwikkelt die past binnen het gestelde financiële kader (Total Cost of Ownership)? 

Doordachte oplossingen

Met uw dynamische machinebouw vraagstukken kunt u uiteraard bij TCPM Engineering terecht! Ons ingewerkt team -dat bestaat uit hoogopgeleide ingenieurs met ruime, praktische ervaring- biedt u doordachte oplossingen. De productielijnen die onze engineers voor u ontwikkelen zijn goed doordacht. Zij zorgen niet alleen voor een beheerst productieproces met hoge beschikbaarheid en lage uitval, zij streven tevens naar een duurzaam ontwerp. Met als resultaat een machine die energiezuinig is met een maximale levensduur door onder andere de in het ontwerp gekozen materialen. Kortom: met TCPM krijgt u doordachte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoefte.

 

Zoeken

Laatste nieuws

Onze engineers werken met onderstaande software om uw doelen te bereiken

MECHANISCH CAD: SolidWorks, Solid Edge, Inventor, I-deas, NX, Catia, Pro/E, AutoCAD (P&ID), One Space Designer
MECHANISCH CAE: Ansys, Femap-NEINastran, MathCAD, Tekla, Advance Steel
ELEKTRISCH CAD: EPLAN, ELCAD
INDUSTRIËLE AUTOMATISERING PLC: Beckhoff, Siemens, Allan Bradley, Moeller| TALEN: .NET, C++, C#, Java | Vision: MVTeC / Halcon
PROCESS: Revit
PROJECTMANAGEMENT: MS projects, Primavera

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat al meer dan 25 jaar zaken graag in beweging houdt. Uw zaken. Dat doen wij inmiddels met circa 200 medewerkers vanuit 5 vestigingen in Nederland. Onze expertises zijn: Engineering (in-house / on-site), Industriële veiligheid en Projectmanagement. Wij werken aan uw projecten vanuit één van onze kantoren (in-house) of bij u op locatie (on-site). Net wat u wilt! Onze kennis van de marktsegmenten Food, Pharma, Capital Goods, Energy en Marine & Offshore zetten wij graag voor u in.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Wilmersdorf 9
7327 AD APELDOORN

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2017 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken