Expertise

Industriële automatisering en vision

TCPM beseft als geen ander dat automatisering een middel is en geen doel op zich. Industriële Automatisering helpt u bij het behalen van uw doelen. Welke doelen wilt u met uw automatisering behalen? Hogere efficiëntie, verbeterde veiligheid, verlagen van uitvalrisico of meer flexibiliteit? Bij TCPM ontwerpen wij graag een juist toegesneden automatiseringsconcept. 

Vision-applicaties worden steeds vaker in industriële productietechnieken toegepast. Deze inzet beperkt zich niet tot het verrichten van eenvoudige tellingen, productmetingen of -inspecties. Ook geavanceerde toepassingen zoals patroonherkenning of adaptieve systemen zoals bijvoorbeeld in lasprocessen, zijn haalbaar. TCPM is HALCON-partner en heeft zodoende meer dan voldoende kennis in huis....

Slimme industriële automatisering zorgt voor slagkracht

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met jarenlange ervaring in de industriële automatisering. Aangezien concrete voorbeelden vaak een beter beeld geven van kennis en kunde dan een wollig verhaal, geven wij u graag een aantal voorbeelden van onze reeds uitgevoerde projecten:

WINTERSHALL NOORDZEE B.V.

Aanpassing van een bestaande smart MCC Laagspanningsverdeler op een basisplatform in de Noordzee.

SENSATA TECHNOLOGIES HOLLAND B.V.

Verbeteren van een temperatuurmeetsysteem voor bimetaal-producten met de laatste ‘state of the art’ Vision-technieken.

OLA PRODUCTIE B.V.

Mechanisatie van het plaatsen van deksels en lepels voor Ben & Jerry. Door het installeren van een Vision-applicatie wordt het proces op effectiviteit en kwaliteit gecontroleerd.

Zoeken

Laatste nieuws

Onze engineers werken met onderstaande software om uw doelen te bereiken

MECHANISCH CAD: SolidWorks, Solid Edge, Inventor, I-deas, NX, Catia, Pro/E, AutoCAD (P&ID), One Space Designer
MECHANISCH CAE: Ansys, Femap-NEINastran, MathCAD, Tekla, Advance Steel
ELEKTRISCH CAD: EPLAN, ELCAD
INDUSTRIËLE AUTOMATISERING PLC: Beckhoff, Siemens, Allan Bradley, Moeller| TALEN: .NET, C++, C#, Java | Vision: MVTeC / Halcon
PROCESS: Revit
PROJECTMANAGEMENT: MS projects, Primavera

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat al meer dan 25 jaar zaken graag in beweging houdt. Uw zaken. Dat doen wij inmiddels met circa 200 medewerkers vanuit 5 vestigingen in Nederland. Onze expertises zijn: Engineering (in-house / on-site), Industriële veiligheid en Projectmanagement. Wij werken aan uw projecten vanuit één van onze kantoren (in-house) of bij u op locatie (on-site). Net wat u wilt! Onze kennis van de marktsegmenten Food, Pharma, Capital Goods, Energy en Marine & Offshore zetten wij graag voor u in.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Wilmersdorf 9
7327 AD APELDOORN

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2018 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken