Expertise

Industriële automatisering en vision

TCPM beseft als geen ander dat automatisering een middel is en geen doel op zich. Industriële Automatisering helpt u bij het behalen van uw doelen. Welke doelen wilt u met uw automatisering behalen? Hogere efficiëntie, verbeterde veiligheid, verlagen van uitvalrisico of meer flexibiliteit? Bij TCPM ontwerpen wij graag een juist toegesneden automatiseringsconcept. 

Vision-applicaties worden steeds vaker in industriële productietechnieken toegepast. Deze inzet beperkt zich niet tot het verrichten van eenvoudige tellingen, productmetingen of -inspecties. Ook geavanceerde toepassingen zoals patroonherkenning of adaptieve systemen zoals bijvoorbeeld in lasprocessen, zijn haalbaar. TCPM is HALCON-partner en heeft zodoende meer dan voldoende kennis in huis....

Slimme industriële automatisering zorgt voor slagkracht

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met jarenlange ervaring in de industriële automatisering. Aangezien concrete voorbeelden vaak een beter beeld geven van kennis en kunde dan een wollig verhaal, geven wij u graag een aantal voorbeelden van onze reeds uitgevoerde projecten:

WINTERSHALL NOORDZEE B.V.

Aanpassing van een bestaande smart MCC Laagspanningsverdeler op een basisplatform in de Noordzee.

SENSATA TECHNOLOGIES HOLLAND B.V.

Verbeteren van een temperatuurmeetsysteem voor bimetaal-producten met de laatste ‘state of the art’ Vision-technieken.

OLA PRODUCTIE B.V.

Mechanisatie van het plaatsen van deksels en lepels voor Ben & Jerry. Door het installeren van een Vision-applicatie wordt het proces op effectiviteit en kwaliteit gecontroleerd.

Zoeken

Laatste nieuws

Onze engineers werken met onderstaande software om uw doelen te bereiken

MECHANISCH CAD: SolidWorks, Solid Edge, Inventor, I-deas, NX, Catia, AutoCAD, CREO
MECHANISCH CAE: Ansys, Femap-NEINastran, MathCAD, Tekla, Advance Steel
ELEKTRISCH CAD: EPLAN, ELCAD
INDUSTRIËLE AUTOMATISERING PLC: Beckhoff, Rockwell , Siemens | TALEN: .NET, C++, C#, Java | Vision: MVTeC / Halcon
PROCESS: Revit, AutoCAD (P&ID)
PROJECTMANAGEMENT: MS Project, Primavera

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 kantoren in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle kantoren

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken