GEPASSIONEERDE TECHNICI

Previous Next

GEPASSIONEERDE TECHNICI

PROFESSIONALS

Jij komt niet net uit de schoolbanken, maar hebt al een poosje ervaring. Je bent een technische medior of misschien een senior. De meeste openstaande vacatures in jouw vakgebied zijn voor jou van toepassing. Als aanvulling op jouw technische opleiding (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek, autotechniek, besturingstechniek, industriële automatisering of mechatronica) heb je een aantal jaren werkervaring en jij weet inmiddels wat je wilt. 
Binnen TCPM zijn we voortdurend op zoek naar professionals zoals jij! 

STARTERS

Volg je een technische opleiding (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek, autotechniek, besturingstechniek, industriële automatisering of mechatronica) en nader je de laatste fase van je opleiding? Dan zoek je misschien een afstudeeropdracht of wil je je alvast oriënteren op de arbeidsmarkt. Wij bekijken graag jouw CV en informeren je dan verder over de mogelijkheden binnen TCPM.

Ook als starter kunnen we je namelijk een interessant voorstel doen, waarbij jij je ambities kunt verwezenlijken. Doordat je projectmatig gaat werken, vergaar je snel kennis en kunde die je in de toekomst weer kunt inzetten. Hierdoor kun je een snelle ontwikkeling doormaken. Deze projectmatige werkwijze heeft je daarnaast ook de kans om kennis te maken met verschillende marktsegmenten en branches, zodat je kunt ervaren wat het beste bij jou past.
Samen komen we verder.

Laat je CV achter via een open sollicitatie en wij informeren jou verder.

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 kantoren in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle kantoren

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken