Energy

Previous Next

Uw partner in de Energy

De energiemarkt is continu in beweging. De focus verschuift van fossiele brandstoffen naar duurzame energie. Een ontwikkeling die noodzakelijk is, zo vindt ook de Nederlandse Overheid. Met de milieudoelstellingen voor ogen, staan zowel (producerende) bedrijven als Overheid voor een mooie uitdaging.

Jarenlange ervaring in de energie-sector

TCPM Ingenieurs & Adviseurs heeft bewezen hierin een betrouwbare partner te zijn. Zo zijn wij al meer dan 20 jaar actief in de ontwikkeling van windenergie. Zo waren we, in meer of mindere mate, betrokken bij nagenoeg alle belangwekkende Nederlandse initiatieven op het gebied van windturbine ontwikkeling. Van kleine turbines met een vermogen van enkele kilowatts tot de huidige 6 megawatt offshore turbines. Verder hebben wij ook ervaring in zonne-energie en de olie- en gasindustrie.

Duurzame oplossingen

Naast onze ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van duurzame energieoplossingen, heeft TCPM bij het ontwikkelen van machines voor onze klanten ook oog voor energiezuinig produceren. Op deze manier bespaart u niet alleen in de kosten, maar is de uitstoot van uw machines ook minder. Ook op het gebied van het terugwinnen van energie in het productieproces hebben wij inmiddels onze sporen verdiend.

TCPM HEEFT ONDERSTAANDE EXPERTISES BINNEN DE ENERGY:

  • projectmanagement
  • contractmanagement
  • risicomanagement
  • explosieveiligheid: ATEX 95 en ATEX 137
  • machineveiligheid: o.a. CE markering
  • veiligheidsmanagement (HVK / MVK):integrale beheersing van veiligheidsaspecten
  • proces engineering
  • industriële automatisering

Projecten

Klik hier voor een actueel overzicht van reeds uitgevoerde projecten binnen het marktsegment Energy!

Onze engineers werken met onderstaande software om uw doelen te bereiken

MECHANISCH CAD: SolidWorks, Solid Edge, Inventor, I-deas, NX, Catia, Pro/E, AutoCAD (P&ID), One Space Designer
MECHANISCH CAE: Ansys, Femap-NEINastran, MathCAD, Tekla, Advance Steel
ELEKTRISCH CAD: EPLAN, ELCAD
INDUSTRIËLE AUTOMATISERING PLC: Beckhoff, Siemens, Allan Bradley, Moeller| TALEN: .NET, C++, C#, Java | Vision: MVTeC / Halcon
PROCESS: Revit
PROJECTMANAGEMENT: MS projects, Primavera

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat al meer dan 25 jaar zaken graag in beweging houdt. Uw zaken. Dat doen wij inmiddels met circa 200 medewerkers vanuit 5 vestigingen in Nederland. Onze expertises zijn: Engineering (in-house / on-site), Industriële veiligheid en Projectmanagement. Wij werken aan uw projecten vanuit één van onze kantoren (in-house) of bij u op locatie (on-site). Net wat u wilt! Onze kennis van de marktsegmenten Food, Pharma, Capital Goods, Energy en Marine & Offshore zetten wij graag voor u in.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Wilmersdorf 9
7327 AD APELDOORN

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2017 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken