Projecten

CE-markering Axios XRF Spectrometer

CE-markering Axios XRF Spectrometer

Opdrachtgever: PANALYTICAL B.V., ALMELO

Het toetsen van de Axios XRF Spectrometer aan de Richtlijn en het beoordelen van de handleidingen.Probleemstelling:Afstemming zoeken tussen wettelijke eisen, klantwensen en tot werkbare oplossingen komen.

Resultaat:

Noodzaak tot gedegen kennis van Machinerichtlijn.

PANalytical B.V. heeft veiligheid hoog in het vaandel;machines werken met "X-ray diffractometry" en "X-ray fluorescence spectrometry" technieken, die een gedegen afscherming behoeven;Het voeren van nuttige discussies over nut, noodzaak en uitvoering van te nemen (extra) veiligheidsmaatregelen.

Toegevoegde waarde:

inbreng TCPM risico-analyse methodiek, die tot concrete beveiligingsmaatregelen komt;advies over de inrichting van handleidingen in een separaat gebruikers- en onderhoudsdeel.

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken