Projecten

Siemens - Compressortreinen in India

Siemens - Compressortreinen in India

Opdrachtgever: SIEMENS INDUSTRIAL TURBOMACHINERY B.V., HENGELO

 

Het project:

Het assisteren van projectmanagement voor de levering van 9 compressortreinen voor een off-shore olie- en gaswinningsproject in India. Binnen een tijdskritisch pad de coördinatie verzorgen van productie en assemblage, transport, testen en oplevering in India, waarbij de productie en assemblage plaatsvinden op diverse locaties in Europa.

Bijdrage TCPM:

Gezien de complexiteit van de opdracht heeft TCPM voor Siemens assistentie verleend aan het projectmanagement. De intensieve communicatie omvatte een wekelijkse voortgangsrapportage en tweemaandelijkse management-meetings met de partners in Nederland, Duitsland, Engeland en India. Ook hebben we activiteiten gecoördineerd als packaging & testing en het transport per schip en vliegtuig.

Toegevoegde waarde TCPM:

Inbreng van kennis en ervaring met projectmanagement:Kennis van projecten in hoogwaardige technologie en het oplossen van een capaciteitsprobleem.

Klant aan het woord:

"Met het projectmanagement van TCPM halen we ervaren mensen in huis. Zij combineren kennis van zaken met de kwaliteit om partners tot extra inzet te stimuleren, zodat onmogelijk lijkende deadlines toch gehaald konden worden." de heer J. Wijnants, Director Operation

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken