Projecten

Veilig werken bij GLT-PLUS

Veilig werken bij GLT-PLUS

Opdrachtgever: GLT-PLUS

GLT-PLUS houdt zich bezig met het uitvoeren van Preventief en Correctief Onderhoud en Modificaties op NAM installaties. GLT-PLUS opereert in een dynamisch spanningsveld, waarin continue betrouwbare levering van gas door productie-installaties die met het vorderen der jaren steeds intensiever zullen worden belast, volledige veiligheid voor de werknemers, milieu en omgeving centraal staan.

Duur van het project:

Vanaf februari 2012

Het project:

Ondersteuning bij veiligheid verbeterprogramma's, veiligheidstoezicht op projectlocaties, coaching HSEW advisors.

Bijdrage TCPM:

De veiligheidskundige van TCPM heeft voor GLT-PLUS een arbozorg managementsysteem opgezet voor haar werkzaamheden op de NAM locaties, waarin de contractuele verplichtingen van de opdrachtgever zijn verwerkt. Verder houdt hij zich bezig met het opzetten en ondersteunen van programma's om de veiligheidscultuur van GLT PLUS naar een hoger niveau te brengen. Op een grote projectlocatie (>1000 medewerkers) bekleedt hij een toezichthoudende functie vanuit de opdrachtgever. Voor GLT-PLUS een voert hij een coördinerende en organiserende taak uit voor de HSE organisatie bij de uitrol van verbeterprogramma's.

Toegevoegde waarde TCPM:

Flexibele inzetmogelijkheden, expertise op diverse deelgebieden.

Klant aan het woord:

"Werken met een adviseur van TCPM geeft veel waarde: echte professionals die ook ongevraagd advies durven geven." Frans-Jozef Jaspers, HSEW Manager bij GLT-PLUS.

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken