Projecten

Projectmanagement bij Service Projects

Projectmanagement bij Service Projects

Opdrachtgever: Langen Group in Wijchen

Langen Group ontwikkelt en produceert secundaire verpakkingslijnen en producthandlingsystemen. Hierbij kunt u denken aan verpakkingen voor het gehele scala aan producten die te vinden zijn in een supermarkt (zoals koekjes, cornflakes, chocolade en schoonmaakartikelen), maar ook verpakkingen ten behoeve van de medische industrie. Deze systemen leveren zij over de hele wereld. Langen Group heeft naast de vestiging in Wijchen ook vestigingen in Canada en Singapore.

Duur van het project:

Achttien maanden

Het project:

De afdeling Service Projects coördineert binnen de Langen Group ombouw en revisies van bestaande productielijnen. De omvang van de ombouwprojecten kan variëren van levering van wissel delen voor kleine productwijzigingen tot het totaal Redesign van een lijn bij productwijzigingen die buiten de grenzen van de machines vallen. Hierbij wordt de gehele Langen Group ingezet. Vaak zijn dit tijd kritische projecten, die binnen de productieplanning van de klant opgelost moeten worden.

Bijdrage TCPM:

De rol die de projectmanager van TCPM op deze afdeling heeft gespeeld, is management van deze projecten vanaf de opdrachtverstrekking tot aan de oplevering bij de klant. Van deze projecten lopen er tientallen parallel. Langen Group heeft de organisatie zodanig ingericht, dat een aanzienlijk deel van deze projecten bijna procesmatig verwerkt kunnen worden. De complexere opdrachten worden als projecten behandeld.

Toegevoegde waarde TCPM:

TCPM kon snel bijspringen toen bij Langen Group capaciteit wegviel en was in staat het proces binnen de Service Projects afdeling gaande te houden. Hierbij moet zeker worden vermeld dat de serviceafdeling een bijzonder hechte en gedreven groep is, die elkaar ondersteunt. Aangezien ook onze projectmanager een enthousiaste en gedreven medewerker is, paste hij prima in dit team en konden zij elkaar versterken.

Klant aan het woord:

"De samenwerking met TCPM is goed verlopen. Vanwege de gedegen kennis van projectmanagement kon de projectmanager van TCPM snel de lopende projecten oppakken en tot een goed einde brengen." Berry van der Burgt, Service manager.

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken