Projecten

Transport van ijsbekers en deksels

Transport van ijsbekers en deksels

Opdrachtgever: Selo packaging BV

Selo packaging BV levert en implementeert machines, installaties en systemen die ingezet kunnen worden om producten te verwerken en verpakken voor de voedingsmiddelenindustrie, farmacie, non-food en de diervoeding-sector.

Duur van het project:

6-9 maanden

Het project:

Automatiseren van de aanvoer van bekers en deksels voor de ijsmachines van Ben & Jerry's in Hellendoorn. Door de automatisering van de aanvoer is er een kostenbesparing gerealiseerd, is de hygiëne verbeterd, ruimtebesparing en werkplekverbetering gerealiseerd én is er een kwaliteitsslag gemaakt.

Bijdrage TCPM:

De projectleider van TCPM Oost was verantwoordelijk voor het gehele project. Hij coördineerde de werkzaamheden, stuurde het projectteam van monteurs en engineers aan en was de contactpersoon voor Selo bij Ben & Jerry's.

Toegevoegde waarde TCPM:

Door de inzet van een projectleider van TCPM is het project technisch en op tijd afgerond.

Klant aan het woord:

"Onze meest recente ervaring met TCPM is de inzet van een projectleider bij dit project. Het project was technisch complex en vond plaats bij een veeleisende klant. Dit vroeg veel improvisatietalent en stressbestendigheid van de projectleider. Hij heeft deze rol prima vervuld!” - W. Woertman, Managing Director CEO Selo BV.

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken