Projecten

Engineering in de zetmeelindustrie

Engineering in de zetmeelindustrie

Opdrachtgever: GEA Hovex B.V.

GEA Hovex B.V., dochteronderneming van de Duitse GEA Group Aktiengesellschaft, is een van 's werelds toonaangevende ingenieursbureaus voor de ontwikkeling, productie en marketing van machines en apparatuur voor de mechanische scheiding in de zetmeelindustrie.

Duur van het project:

november 2013- heden

Het project:

Twee mechanical engineers van TCPM bieden ondersteuning op de mechanische afdeling ten aanzien van engineering, productontwikkeling en technische documentatie.

Bijdrage TCPM:

Voor Gea Hovex standaardiseren onze engineers machines in Inventor, waardoor de doorlooptijd van de projectengineering wordt verkort en de kwaliteit beter in de hand is te houden voor alle verschillende projectfases. Hiernaast houden zij zich bezig met het doorontwikkelen en optimaliseren van machines, waarbij de focus ligt op het verhogen van de capaciteit en efficiëntie en het verbeteren van de hygiënische eigenschappen van de machines. Verder begeleiden onze engineers CE-markeringen voor Gea Hovex en voeren zij projecten uit.

Toegevoegde waarde TCPM:

Uiteraard zijn onze engineers bekwaam in hun vak. Maar ook de beschikbaarheid van onze brede interne achterban biedt voor Gea Hovex toegevoegde waarde.

Klant aan het woord:

"Wij zijn zeer tevreden over de diensten van en de samenwerking met TCPM. De engineers van TCPM zijn inmiddels geruime tijd bij ons werkzaam op de afdeling Mechanical Engineering en zij functioneren daarbij als volwaardige GEA Hovex medewerkers, inclusief alle facetten die er binnen een relatief klein bedrijf komen kijken naast de reguliere werkzaamheden,” aldus de heer Niewold, manager Mechanical Engineering & TQM bij GEA Hovex.

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken