Projecten

Projectmanagement voor Fischcon

Projectmanagement voor Fischcon

Opdrachtgever: Fischcon

Fischcon begon in 1981 als bouwer van mobiele brandblusinstallaties en diesel aangedreven standalone installaties voor de on- en offshore en maritieme wereld. Sinds 2007 is Fischcon een dochter van Pon.

Duur van het project:

Achttien maanden

Het project:

Fischcon kreeg ia Pon Power Scandinavië de opdracht voor de levering van een Emergency- en een Essential noodstroom-dieselaggregaat voor het nieuwe Gina Krog platform van Statoil. Beide aggregaten zullen als back-up noodstroomvoorziening dienen voor de gasturbines op het productieplatform Gina Krog, dat zal worden geëxploiteerd voor de kust van Stavanger in Noorwegen.

Bijdrage TCPM:

Onze projectmanager is met zijn team verantwoordelijk voor de Emergency Genset (EDG). Deze EDG wordt samengebouwd in een aangepaste behuizing, waarin behalve de generatorset alle bijbehorende sub-systemen zijn opgenomen. Fischcon voert hiervoor alle engineering, inkoop, constructie, assemblage en testen in-house uit. Naast de uitdagingen die bij een project horen, kreeg hij te maken met strenge NORSOK- en ISO 3834-2 -eisen.

Toegevoegde waarde TCPM:

Mede dankzij onze projectmanager is de EDG inmiddels in Zuid-Korea om daar op het platform gebouwd te worden.

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken