Projecten

Klant specifieke Fire Protection units

Klant specifieke Fire Protection units

Opdrachtgever: Pentair Fairbanks Nijhuis

Nijhuis Pompen B.V. levert al meer dan 100 jaar kwalitatief hoogstaande pompen en pompsystemen, die klant specifiek in eigen huis worden ontwikkeld en geconstrueerd. Nijhuis Pompen maakt sinds mei 2011 onderdeel uit van Pentair Inc. en opereert sinds oktober 2012 samen met een Amerikaanse zusterorganisatie onder de merknaam Pentair Fairbanks Nijhuis. De pompen en pompsystemen van het merk Pentair Fairbanks Nijhuis worden geconstrueerd voor diverse toepassingsgebieden, zoals: drinkwater, irrigatie, riool- en poldergemalen, scheeps-, bagger- en (petro-chemische) industrie en ontzoutingsinstallaties. Daarnaast houdt Pentair Fairbanks Nijhuis zich wereldwijd bezig met de verkoop, engineering en assemblage van brandbluspompsets voor de off- en onshore-industrie en ter brandpreventie op civiele werken.

Duur van het project:

1 jaar per project

Het project:

Bij Pentair Fairbanks Nijhuis was onze constructeur als assistent projectmanager betrokken bij meerdere klant specifieke Fire Protection projecten. Alle componenten worden gegoten of ingekocht en geassembleerd tot een Fire Protection Unit. Deze worden dan onderworpen aan een “Factory Acceptance Test” welke uitgevoerd word op de eigen testlocatie.

Bijdrage TCPM:

Onze constructeur ondersteunde de projectmanager bij o.a. document control, het organiseren van kick-off meetings, bijhouden en opstellen van de projectplanning, het overleg met de diverse afdelingen en het maken van voortgangsrapportages. Daarnaast was hij het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en in deze hoedanigheid plande en begeleidde hij inspecties van klanten.

Toegevoegde waarde TCPM:

Door de inzet van onze constructeur kon de projectmanager zich op kerntaken focussen.

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken