Projecten

Ontwerp van Biogas container

Ontwerp van Biogas container

Opdrachtgever: Hadetec B.V. te Nijkerk

Hadetec is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in generatie van gas, gaszuivering en gasbehandelingsapparatuur. Zij ontwerpen, produceren en verzorgen het in bedrijf stellen van o.a. stikstofgeneratiesystemen, zuurstofgeneratoren en biogasreinigingssystemen.

Het project:

Onze constructeur werkte onder andere aan het ontwerpen van een biogasopwerkingsinstallatie welke in een container gebouwd diende te worden. Het biogas wordt hierin opgewaardeerd naar een kwaliteit die voldoet aan de standaarden voor autobrandstof en de kwaliteit van het gasnet.

Bijdrage TCPM:

Ondersteuning van de tekenkamer van Hadetec door het maken van diverse opstellingen met behulp van SolidWorks.

Toegevoegde waarde TCPM:

Capaciteitsprobleem van de tekenkamer werd opgelost, totdat er een vaste tekenaar was gevonden. Er was geen lange inwerkperiode nodig, omdat Hadetec onze tekenaar al kende.

Klant aan het woord:

"De samenwerking was prima. Wij kennen Gerwin al een tijd en hij was snel en goed inpasbaar in onze werkwijze. Wij zullen TCPM dan ook bij een volgende piekperiode weer benaderen om ons team te versterken."

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken