Projecten

Strategisch meerjarenplan m.b.t. veiligheid

Strategisch meerjarenplan m.b.t. veiligheid

Opdrachtever: FrieslandCampina DMV in Veghel

Uitdaging:

Om tot één van de veiligste bedrijven van Nederland te gaan behoren, heeft FrieslandCampina besloten haar veiligheidsprestaties drastisch te verbeteren. Onze veiligheidskundige kreeg als doelstelling mee om samen met de beleidsbepalers van DMV een strategie op te stellen waarmee FrieslandCampina DMV in vijf jaar uit kan groeien tot één van de veiligste productiebedrijven van Nederland.

Resultaat:

Met de input van diverse, diepgaande gesprekken met betrokkenen en de resultaten uit de GAP-analyse is een concreet meerjarenplan opgesteld. DMV stelde hierin de juiste prioriteiten en dit resulteerde dan ook in een praktisch veiligheidsplan, waarmee zij nu aan de slag zijn. 

Klant aan het woord:

"De HVK-er van TCPM inventariseerde onze behoefte uitstekend. In combinatie met gedegen kennis en tactische adviesvaardigheden heeft dit bijgedragen aan een strategisch meerjarenplan met betrekking tot de veiligheid op onze plant", zegt Bob Bont, director supply chain.

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken