Projecten

Engineering 2B6 Windturbine

Engineering 2B6 Windturbine

2-B Energy heeft een nieuw type offshore windturbine ontwikkeld met een vakwerkmast en twéé in plaats van drie bladen.

Duur van het project:

12 + maanden

Het project:

Het ontwerp van de 2B6 Windturbine is volledig nieuw. Cruciale elementen zijn een simpel design, minder materiaalgebruik en een langere levensduur. Daarnaast wordt de turbine uitgerust met een helikopterplatform, waardoor helikopters voor onderhoud bovenop de windturbine kunnen landen. Dit alles zorgt ervoor dat opgewekte windenergie op zee tot 40% goedkoper wordt.

Bijdrage TCPM:

Onze mechanical engineer hield zich bezig met het afmaken van de eerste eigen offshore windturbine van 2-B Energy in de Eemshaven en het doorontwikkelen van de windturbines die geplaatst worden in het Schotse testgebied Methil. Tevens hield hij zich intensief bezig met het ontwikkelen en de integratie van het helideck.

Toegevoegde waarde TCPM:

De mechanical engineer van TCPM Oost was op verschillende taken in te zetten.

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken