Projecten

Projectmanagement CO Boilers Maleisië

Projectmanagement CO Boilers Maleisië

Opdrachtgever: NEM Industrial and Utility Boilers

Voor een project in Maleisië levert NEM twee CO Boilers met combustors.

Het project:

In het kader van een project in Maleisië realiseert NEM IUB twee CO Boilers met combustors voor de klant. Het complete package wordt op de yard van onze Taiwanese subcontractor gebouwd en worden 2 complete boilers en combustors verscheept naar de site van de klant in Maleisië. Eén boilerunit is ongeveer 27 meter lang bij 17 meter breed en 28 meter hoog en weegt zo’n tweeduizend ton. Daarmee is dit meteen het zwaarste dat NEM ooit aan één stuk geleverd heeft.

Bijdrage TCPM:

Onze projectmanager raakte bij het project betrokken toen de engineering bijna halverwege was en de eerste aankopen verricht waren.

Toegevoegde waarde TCPM:

De projectmanager zorgt voor continue communicatie met de klant van NEM en de interne afstemming met de project engineers en planner. Samen met de inkoopafdeling houdt hij de deelleveringen in de gaten, om ervoor te zorgen dat het tijdsschema niet overschreden wordt. Ook de eventuele verschillen in de specs van NEM en de verwachtingen van de klant, moet hij op tijd weten te managen.

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken