Projecten

FEM: 150 ton lier Deck equipment

FEM: 150 ton lier Deck equipment

Inzet Analysegroep bij Kepser Pro-Metaal

Kepser Pro-Metaal staat bekend als specialist in plaat- en profielwerk en beschikt over veel expertise op het gebied van engineering en assemblage. Van mechanische bewerkingen tot gecertificeerd laswerk. 

Het project bestond uit het uitvoeren van FEM berekeningen aan frame en haspel van een 150 ton lierwerk voor offshore gebruik.

TCPM heeft haar Analysegroep ingezet  (FEM berekeningen - optimalisatie constructie) om de voorspelbaarheid van de uitkomstberekeningen voor certificering te verhogen.

Filter projecten

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken