Nieuws

Direct antwoord op uw vragen tijdens de week van de RI&E
dinsdag, 13 juni 2017 13:55

Direct antwoord op uw vragen tijdens de week van de RI&E

Van 12 tot 16 juni vindt de 3e Week van de RI&E plaats. Net als in andere jaren is er in deze week uitgebreid aandacht voor veilig en gezond werken, met als basis de risicoinventarisatie en -evaluatie (RI&E). Tientallen brancheorganisaties, opleiders, arbodiensten en andere intermediairs organiseren in de Week van de RI&E speciale activiteiten om ondernemers te verleiden om écht aan de slag te gaan met de RI&E.

De RI&E als onderdeel van zakelijk succes

Een gezonde en veilige werkplek draagt bij aan drie belangrijke pijlers voor een succesvol bedrijf: werknemerstevredenheid, productiviteit en bedrijfscontinuïteit. Hoewel veel ondernemers vooral de kosten zien, zijn er ook directe kostenbesparingen te realiseren door preventieve maatregelen. Denk daarbij aan verzuimreductie, minder personeelsverloop en minder onderbrekingen. Daarnaast zorgt een preventiebeleid voor een hoger welzijn van medewerkers, een positief imago van de organisatie en betere productkwaliteit.

Direct antwoord op uw vragen

Heeft u een prangende vraag over uw RI&E? Dan heeft TCPM een antwoord voor u! 

Tijdens de week van de RI&E (12 t/m 16 juni 2017) kunt u uw vraag namelijk direct telefonisch bij één van onze experts neerleggen. In deze week zit Ronald van der Wal, veiligheidskundige bij TCPM, klaar om al uw vragen te beantwoorden. Stel uw vraag dus nu via 088 - 220 14 59! 

Toe aan een verdiepingsslag van uw RI&E? 

Is uw RI&E in orde, maar wilt u bijvoorbeeld een verdiepende slag maken op het gebied van ATEX? Vraag dan direct gratis het ATEX zakboekje* aan: een naslagwerk dat in uw binnenzak past en alle praktische informatie bevat met betrekking tot ATEX wet- en regelgeving. Zo heeft u altijd alle informatie bij de hand! Aanvragen is heel eenvoudig: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u het ATEX zakboek per post toe! 

Deze aanbiedingen gelden alleen tijdens de Week van de RI&E.

*zolang de voorraad strekt

Laatst aangepast op vrijdag, 03 november 2017 13:09

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2019 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken