Nieuws

Edward Schrijver nieuwe Business Unit Manager Advies
woensdag, 28 juni 2017 10:18

Edward Schrijver nieuwe Business Unit Manager Advies

Graag informeren wij u over het vertrek van Koen Brackel als Business Unit Manager Advies. Hij gaat op 1 juli van een welverdiend pensioen genieten. Edward Schrijver zal Koen gaan opvolgen. Edward is inmiddels gestart in zijn nieuwe functie en het overdrachtsproces is in volle gang.

Koen Brackel

PENSIOEN

Koen Brackel heeft meer dan 10 jaar een substantiële bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van TCPM Advies. Onder zijn leiding is deze Business Unit uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de Nederlandse industrie op het gebied van Project Management en Industriële Veiligheid. Per 1 juli gaat Koen genieten van zijn welverdiende pensioen.  

Edward Schrijver nieuwe Business Unit Manager Advies

Edward heeft na een periode werkzaam te zijn geweest in de luchtvaart zijn verdere carrière voornamelijk doorgebracht in de Olie & Gas industrie, veelal ook in het buitenland. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Edward met zijn inzet en achtergrond TCPM Advies succesvol verder de toekomst in zal leiden.

Heeft u vragen of wilt u kennismaken met Edward, dan kunt u altijd contact met hem opnemen via telefoonnummer 088 220 1416.

Edward Schrijver

Laatst aangepast op vrijdag, 03 november 2017 13:09

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat al meer dan 25 jaar zaken graag in beweging houdt. Uw zaken. Dat doen wij inmiddels met circa 200 medewerkers vanuit 5 vestigingen in Nederland. Onze expertises zijn: Engineering (in-house / on-site), Industriële veiligheid en Projectmanagement. Wij werken aan uw projecten vanuit één van onze kantoren (in-house) of bij u op locatie (on-site). Net wat u wilt! Onze kennis van de marktsegmenten Food, Pharma, Capital Goods, Energy en Marine & Offshore zetten wij graag voor u in.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Wilmersdorf 9
7327 AD APELDOORN

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2018 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken