Nieuws

TCPM stijgt naar 29e positie in de Top 50 Ingenieursbureaus
vrijdag, 07 juli 2017 11:36

TCPM stijgt naar 29e positie in de Top 50 Ingenieursbureaus

TCPM is al jaren te vinden in de Top 50 van Ingenieursbureaus samengesteld door het Technisch Weekblad. Tijdens onze vorige notering stonden we al op een respectabele 36ste plek. Dit jaar is TCPM gestegen naar de 29e plaats! Een positie die goed weergeeft hoe TCPM de laatste jaren gewerkt heeft aan groei en verdere professionalisering.

Uiteraard zetten wij deze lijn graag door, maar realiseren ons dat wij deze plaats nooit hadden kunnen bereiken zonder het vertrouwen van onze industriële klanten en de inzet van onze medewerkers. 

Wilt u de gehele lijst inzien? Deze vindt u op de website van het Technisch Weekblad.

Laatst aangepast op vrijdag, 03 november 2017 13:08

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat al meer dan 25 jaar zaken graag in beweging houdt. Uw zaken. Dat doen wij inmiddels met circa 200 medewerkers vanuit 5 vestigingen in Nederland. Onze expertises zijn: Engineering (in-house / on-site), Industriële veiligheid en Projectmanagement. Wij werken aan uw projecten vanuit één van onze kantoren (in-house) of bij u op locatie (on-site). Net wat u wilt! Onze kennis van de marktsegmenten Food, Pharma, Capital Goods, Energy en Marine & Offshore zetten wij graag voor u in.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Wilmersdorf 9
7327 AD APELDOORN

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2018 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken