Nieuws

"Anders kijken" tijdens de welkom terug bbq!
maandag, 11 september 2017 14:28

"Anders kijken" tijdens de welkom terug bbq!

De vakantie zit erop. Iedereen is weer aan het werk. Een kleine 150 TCPM-ers uit heel Nederland reisden afgelopen donderdag af naar "De woeste Hoeve" in Beekbergen. Een mooie gelegenheid om gezellig met collega's bij te praten over lopende projecten en de afgelopen zomervakantie. TCPM-ers zijn vaak betrokken bij innovatieve projecten. Innovatie vraagt soms ook om dingen "anders te bekijken". Naast gezelligheid, een drankje en de BBQ was dit het thema van de middag! 

Anders kijken

Na een welkomswoord van algemeen directeur Rudie Veenendaal was het woord aan Stan Pompen (BU-manager IP). Hij introduceerde via verwarrende plaatjes, waarbij je anders moest durven kijken, de gastspreker van die middag, Hans Kokhuis.

Hans nam ons mee in de wereld van creativiteit. Durven vragen waarom, creativiteit kost tijd en vooral durf gebaande paden te verlaten. 

Anders kijken betekent vaardigheid in het bewust maken van onderliggende voor- en nadelen, immers niets is perfect en verbetering kun je systematisch aanpakken. De achter- en onderliggende beelden die mensen hebben bij het oganiseren worden als het ware gespiegeld in de toepassing en uitvoering. Die beelden bewust maken schept nieuwe mogelijkheden waar die eerst onmogelijk leken. Dit alles ondersteund door interactie, filmpjes en sprekende voorbeelden maakte dat de tijd voorbij vloog. Al met al een inspirerende en leerzame middag!

De BBQ

Een borrel, een heerlijke BBQ als afsluiting zorgde ervoor dat het een gezellige dag werd waarbij iedereen voldaan huiswaarts keerde.

Laatst aangepast op vrijdag, 03 november 2017 13:07

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat al meer dan 25 jaar zaken graag in beweging houdt. Uw zaken. Dat doen wij inmiddels met circa 200 medewerkers vanuit 5 vestigingen in Nederland. Onze expertises zijn: Engineering (in-house / on-site), Industriële veiligheid en Projectmanagement. Wij werken aan uw projecten vanuit één van onze kantoren (in-house) of bij u op locatie (on-site). Net wat u wilt! Onze kennis van de marktsegmenten Food, Pharma, Capital Goods, Energy en Marine & Offshore zetten wij graag voor u in.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Wilmersdorf 9
7327 AD APELDOORN

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2018 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken