Nieuws

TCPM is Safety-Doctor op Engineering Safety Event 8 mei
donderdag, 12 april 2018 15:58

TCPM is Safety-Doctor op Engineering Safety Event 8 mei

In het Evoluon in Eindhoven draait het op 8 mei 2018 allemaal om machineveiligheid. Tijdens het Engineering Event Safety wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Uiteraard zijn de adviseurs van TCPM ook van de partij! De vele topsprekers, de Safety-Doctors - die alle safety-gerelateerde vragen beantwoorden - en de learnshops trekken ieder jaar een groeiend aantal zeer gemotiveerde bezoekers uit de industrie.

Safety-Doctor

Naast een stand op de Safetymarkt, waar wij uw vragen natuurlijk graag beantwoorden, levert TCPM ook een bijdrage door de inzet van een Safety-Doctor. Tijdens de sessies met de Safety Doctor staan uw vragen centraal. Heeft u vragen voor onze adviseurs? Stel deze dan gerust.

Praktische info Engineering Event Safety

Wanneer?
Het Engineering Event Safety vindt plaats op 8 mei 2018 en het officiële programma start om 9:15 uur. De dag wordt afgesloten met een Netwerkborrel op de Safetymarkt rond 17:00 uur.

Waar?
Evoluon Eindhoven
Noord Brabantlaan 1a
5652 LA Eindhoven Het Evoluon is gelegen vlak aan de A2 en beschikt over 500 eigen gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is het Evoluon uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Met korting naar het Engineering Event Safety

Als sponsor van het Engineering Event Safety verlenen wij u maar liefst 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Wanneer u zich aanmeldt via onderstaande button betaalt u in plaats van €150,- slechts €75,- exclusief BTW.

ban

Laatst aangepast op vrijdag, 13 april 2018 10:40

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2018 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken