Nieuws

Jaarcongres Industriële Veiligheid 2019
donderdag, 20 december 2018 12:58

Jaarcongres Industriële Veiligheid 2019

De voorbereidingen voor de vijftiende editie (3e lustrum!) van het jaarcongres Industriële Veiligheid zijn achter de schermen al weer in volle gang. De sprekers zijn bekend, waaronder Harry Borsje van TCPM (zie sprekers) en ook het veld van betrokken partners groeit. Het 3e lustrum van dit congres vindt plaats op donderdag 24 januari 2019 in DeFabrique, Utrecht.

Het jaarcongres Industriële Veiligheid is de perfecte kans om in één dag geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de industrie, daarnaast staat kennisdeling en interactie met vakgenoten centraal. TCPM organiseert onder leiding van Harry Borsje een workshopZo wordt veilig engineeren leuk!’, waar wij u van harte voor uitnodigen.

Wat kunt u verwachten?

Het thema van het komende congres is “Integriteit in Veiligheid”. Binnen dit thema worden zowel de technische integriteit van machines en installaties alsook de integriteit van procedures en richtlijnen behandeld, wanneer je kijkt naar de werkbaarheid daarvan. Uiteraard komt ook de “moralistische” kant van integriteit aan bod, daar waar het gaat om de integriteit rondom (het naleven van) de veiligheidscultuur en het veiligheidsgedrag binnen de organisatie.

Kijk op https://iv.heliview.nl/programma/ voor het programma en alle congresinformatie.

Klik hier om u gratis aan te melden voor dit congres. (Gebruik relatiecode 2PTMKVAB)

Wij verwelkomen u graag op 24 januari!

Laatst aangepast op vrijdag, 21 december 2018 15:18

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2018 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken