Nieuws

Young Engineers wisselen ervaring uit
maandag, 11 februari 2019 16:54

Young Engineers wisselen ervaring uit

De eerste Young Engineers bijeenkomst van het jaar voor regio Midden heeft inmiddels plaatsgevonden. Vorig jaar uitgerold samen met een senior mechanical engineer door Tim, onze adviseur voor regio Midden.

Onder leiding van Tim en Emile, een ervaren projectengineer van TCPM, wordt dit jaar invulling gegeven aan de Young Engineers bijeenkomsten voor deze regio. Emile is inmiddels 24 jaar bij TCPM in dienst en brengt een flinke dosis ervaring mee. "Ik wil graag een bijdrage leveren aan het delen van kennis en ervaring met de net gestarte medewerkers", aldus Emile.

De Young Engineers bijeenkomsten hebben als doel alle facetten uit het werkveld te belichten, door elkaars ervaring te delen en de knelpunten met de groep te bespreken. “Ik hoop hierin, waar nodig, een positieve bijdrage te kunnen leveren”, zegt Emile. Naast het delen van kennis en ervaringen worden ook leuke educatieve activiteiten bedacht, zoals bedrijfsbezoeken of leerzame workshops. "Het delen van kennis en ervaring binnen de Young Engineers groep, draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze jonge medewerkers", aldusTim.

In deze eerste bijeenkomst van 2019 is iedereen aan elkaar voorgesteld. “Dit werd een zeer gezellig geheel, waar iedereen heel open in ging. We hebben een enthousiaste groep waar veel in zit!”, volgens Emile.

Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2019 14:13

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken