Nieuws

TCPM over haar nieuwe hoofdkantoor in Regio in Bedrijf
dinsdag, 09 april 2019 16:03

TCPM over haar nieuwe hoofdkantoor in Regio in Bedrijf

TCPM in Regio in Bedrijf Gelderland over haar nieuwe hoofdkantoor, MVO en nog veel meer. 


TCPM Ingenieurs & Adviseurs is thuis in Apeldoorn!

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- & adviesbureau dat al bijna 30 jaar bestaat, meer dan 200 werknemers heeft en landelijk opereert vanuit vijf vestigingen. Het hoofdkantoor is gesitueerd in Apeldoorn. In de zomer van 2018 werd het nieuwe pand in gebruik genomen. TCPM levert een samenhangend pakket aan diensten voor industriële opdrachtgevers op het gebied van  engineering, projectmanagement en industriële veiligheid.  Zij verlenen deze diensten op locatie bij de klant of vanuit één van de full-service kantoren.  
Nieuw hoofdkantoorTCPM heeft vestigingen in Boxmeer, Hengelo, Groningen en Rotterdam. Op het nieuwe hoofdkantoor in Apeldoorn wordt  het ‘nieuwe werken’ gestimuleerd.

Vestigingsmanager Theo Jonker vertelt: ‘We verhuisden van Apeldoorn Zuid naar Apeldoorn Noord en zijn ontzettend trots op dit nieuwe moderne hoofdkantoor in Apeldoorn, waarin ons werkcafé het centrale middelpunt vormt. In onze nieuwe open kantoorstructuur hebben we een werkomgeving gecreëerd die bijdraagt aan het stimuleren van samenwerken. Er zijn veel flexplekken gecreëerd. Ondanks de open structuur zijn er ook voldoende mogelijkheden om even in alle rust te telefoneren of samen iets te bespreken. Als je binnenkomt straalt ons interieur echt het TCPM-karakter uit door de specifieke huisstijlelementen die zijn aangebracht. Met het betrekken van ons nieuwe pand hebben we een mooie vervolgstap gezet in ons groeiproces. Onze pay-off is ‘We love engineering!’ en dat dragen we uit in alles wat we doen.’

Kantoor TCPM

Honderden projectenJaarlijks werken TCPM engineers aan honderden projecten. Zo werd via een groot Nederlands staalconstructiebedrijf gewerkt aan de realisatie van de dakconstructie van  het nieuwe Wembley stadion in Londen. Ook gaat TCPM partnerships aan met klanten voor gezamenlijke ontwikkelingsprojecten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van een aspergeoogstmachine. In samenwerking met ingenieurs van TCPM is AvL Motion in Westerbeek als eerste bedrijf ter wereld erin geslaagd asperges autonoom selectief te oogsten. Het prototype van deze aspergeoogstmachine, detecteert, snijdt en haalt vervolgens asperges uit de grond. Een mooi voorbeeld van samenwerking aan een technisch hoogstandje. 

Totaalconcept 

De kracht is dat TCPM kennis heeft van zowel engineering, projectmanagement als industriële veiligheid. Die kennis wordt optimaal ingezet binnen het TCPM Framework, een integrale ontwerpmethodiek. Zo zijn opdrachtgevers steeds verzekerd van een optimaal resultaat: het best renderende productie(hulp)middel dat voldoet aan alle wettelijke eisen. De diversiteit en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zorgt er ook voor dat er voor de TCPM-medewerkers vele doorgroeimogelijkheden zijn en het bedrijf een populaire werkgever is. 

 

Toekomst

Vanuit het oogpunt van maatschappelijk ondernemen stelt TCPM regelmatig kennis en capaciteit beschikbaar. Daarnaast is er ook veel contact met hogescholen en universiteiten en wordt er samengewerkt op het gebied van afstudeerprojecten, bedrijvendagen, projectweken en stages. Op deze manier komt TCPM ook in contact met de nieuwe TCPM-medewerkers van de toekomst.

 

Meerwaarde

TCPM werkt hard aan het verder uitbreiden van de naamsbekendheid in de regio Apeldoorn. Jonker daarover: ‘Wat dat betreft zien we in het Regio in Bedrijf-netwerk echt een meerwaarde.’

 

Zie ook: Regio in Bedrijf

 

Laatst aangepast op maandag, 15 april 2019 16:12

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken