Nieuws

Ontmoet TCPM op Engineering Event Safety 14 mei
woensdag, 01 mei 2019 15:39

Ontmoet TCPM op Engineering Event Safety 14 mei

Op dinsdag 14 mei 2019 vindt het Engineering Event Safety plaats in het Evoluon in Eindhoven. Hèt evenement waar u praktische antwoorden krijgt op al uw vragen over machineveiligheid.

Thema van dit jaar: ‘Safety in tijden van verandering’.

Tijdens het Engineering Event Safety wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Uiteraard zijn de adviseurs van TCPM ook van de partij en verwelkomen wij u graag op op onze stand, nummer 10 . De vele topsprekers, de Safety Doctors - die alle safety gerelateerde vragen beantwoorden - en de learnshops trekken ieder jaar een groeiend aantal zeer gemotiveerde bezoekers uit de industrie. 


Ontmoet onze Safety Doctor - Harry Borsje 

Naast een stand op de Safetymarkt, waar wij uw vragen natuurlijk graag beantwoorden, levert TCPM ook een bijdrage door de inzet van een Safety Doctor, Harry Borsje, onze senior adviseur industriële veiligheid.

Via een ronde tafelsessie met een Safety Doctor ontvangt u advies op maat. U krijgt de gelegenheid uw vraag vooraf te stellen en deel te nemen aan de ronde tafelsessie of te luisteren naar vragen en meningen van andere bezoekers. Tijdens de sessies met de Safety Doctor staan uw vragen centraal. Heeft u vragen voor onze adviseur? Stel deze dan gerust


Praktische informatie

Het Engineering Event Safety vindt plaats op 14 mei 2019 en het officiële programma start om 9:40 uur met de opening door de dagvoorzitter: Paul Hoogerkamp, MECID. De dag wordt afgesloten met een Netwerkborrel op de Safetymarkt om 18:00 uur.

Lokatie

Evoluon Eindhoven 
Noord Brabantlaan 1a
5652 LA Eindhoven

Het Evoluon is gelegen vlak aan de A2 en beschikt over 500 eigen gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is het Evoluon uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Korting 

Als sponsor van het Engineering Event Safety verlenen wij u maar liefst 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Wanneer u zich hier aanmeldt betaalt u slechts €75,- in plaats van €150,-  (exclusief BTW).

 

Laatst aangepast op donderdag, 02 mei 2019 09:18

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken