Nieuws

#KENNISDELEN - Projectmanagers van TCPM op bedrijfsbezoek bij Essity in Heijen.
maandag, 24 juni 2019 16:41

#KENNISDELEN - Projectmanagers van TCPM op bedrijfsbezoek bij Essity in Heijen.

Kennis delen is een ‘must’. Daar zijn we bij TCPM 100% van overtuigd. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van projecten verbetert. Daarom bezoeken we met het gehele PM-team periodiek onze projectmanagers op de locatie waar zijn/haar project wordt uitgevoerd. Onlangs zijn we op bezoek geweest bij één van onze projectmanagers.

Tino is als projectmanager verantwoordelijk voor de realisatie van een grote uitbreiding aan het bestaande logistieke systeem. Het systeem moet worden uitgebreid met een stapelrobot met wikkelaar, een pallet systeem, dozen aanvoer en palletafvoersysteem. Essity is een producerend bedrijf dat op een duurzame manier hygiëne- en gezondheidsproducten produceert en verkoopt.

Onze projectmanager heeft ons deze inspirerende middag een inkijk gegeven in de dynamiek van zijn project. Een project binnen een internationale organisatie waarin een nieuwe installatie, geïntegreerd moet worden in het bestaande systeem, terwijl het huidige systeem moet blijven draaien. Gezamenlijk hebben we stil gestaan bij meerdere complexe projectmanagement vraagstukken binnen dit project.

De middag/avond werd gezellig afgesloten met een borrel en een heerlijk diner bij Old Inn Bar & Kitchen in Ottersum.

We zijn door Essity zeer gastvrij onthaald waarvoor onze dank.

Laatst aangepast op dinsdag, 06 augustus 2019 10:06

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken