Nieuws

Komt u ook naar het Jaarcongres IV?
donderdag, 16 januari 2020 16:05

Komt u ook naar het Jaarcongres IV?

Ook dit jaar neemt TCPM deel aan het Jaarcongres Industriële Veiligheid in De Fabrique te Utrecht.

Onze adviseur industriële veiligheid, Martin Hulsman zal in het kader van het thema een lezing verzorgen over 'De lijnen en het speelveld' voor een ontwerper en leverancier van windmolens. Interesse gewekt? Meldt u dan kostenloos aan via de link: https://iv.heliview.nl/aanmelden (gebruik relatiecode: 988EANJ4).

Het thema van het congres is 'Samenhang in Veiligheid'. Tijdens het congres wordt gekeken naar verschillende onderwerpen en invalshoeken rondom deze samenhang. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de verbanden (of juist het ontbreken daarvan) binnen het aspect technische veiligheid, maar wordt ook gekeken hoe wet- en regelgeving, veiligheidsprocedures en diverse richtlijnen zich tot elkaar verhouden. Als laatste belangrijke element wordt gekeken naar cultuur en gedrag; in welke context vindt dit plaats en hoe verhoudt dit zich tot de organisatie.

Of wilt u graag advies omtrent uw vraagstuk? Bezoek dan onze stand (14) en maak kennis met onze adviseurs.

Kijk hier voor meer informatie over de lezing van Martin Hulsman en het volledige programma.

Het jaarcongres Industriële Veiligheid is de perfecte kans om in één dag geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de industrie, daarnaast staat kennisdeling en interactie met vakgenoten centraal.

TCPM verwelkomt u graag op 30 januari aanstaande.

Laatst aangepast op woensdag, 22 januari 2020 10:12

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken