Nieuws

Interactieve workshops voor projectmanagers
woensdag, 11 maart 2020 16:45

Interactieve workshops voor projectmanagers

Onze projectmanagers namen deel aan een serie van 2 interactieve workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Door middel van deze workshops kregen zij beter inzicht in de drijfveren van zichzelf en de drijfveren van stakeholders.

Zo leren onze projectmanagers het beste uit zichzelf en de ander te halen in communicatie en resultaatgericht werken. Wat natuurlijk bijdraagt bij aan een beter projectresultaat. Uiteraard werden de sessies afgesloten met een gezamenlijk hapje eten, waar ervaringen uitgewisseld werden. Want wij vinden het belangrijk dat we persoonlijk met elkaar in contact blijven.

Laatst aangepast op dinsdag, 21 april 2020 12:28

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken