Nieuws

maandag, 23 november 2020 16:43

TCPM Framework: samen werken aan de best renderende oplossing

Voor industriële machinebouwers en hun klanten is een voorspelbaar en beheersbaar proces essentieel. Machines moeten veilig en exceptioneel functioneel zijn, geen onnodige verstoringen opleveren en aantoonbaar duurzaam zijn. TCPM heeft alle kennis in huis om in één keer een goed productie(hulp)middel neer te zetten, dat reproduceerbaar de gewenste kwaliteit levert uit het proces. Het TCPM Framework garandeert dat wij leveren wat u als klant voor ogen staat.

Als ingenieurs- en adviesbureau levert TCPM een samenhangend pakket aan diensten voor industriële opdrachtgevers – vanuit onze full-service kantoren of op locatie. Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we kennis hebben van zowel engineering, projectmanagement als industriële veiligheid. Die kennis zetten we optimaal in binnen het TCPM Framework, een integrale ontwerpmethodiek. Zo bent u steeds verzekerd van een optimaal resultaat: het best renderende productie(hulp)middel dat voldoet aan de betreffende wettelijke eisen.

Right first time
Of het nu gaat om een nieuw ontwerp of om het optimaliseren van een bestaand ontwerp, met het TCPM Framework volgen onze engineers bij elke opdracht eenzelfde eenduidige en beproefde werkwijze. Dat begint met goed luisteren naar wat u wilt en doorvragen naar de vraag achter de vraag. Dit vergroot de kans op right first time engineering. Uiteraard zetten onze expertteams daarbij ook hun eigen (markt)kennis in. Daardoor kunnen ze snel schakelen en krijgt uw project een vliegende start. Het TCPM Framework bevat verder de Design for Six Sigma toolbox, met gedefinieerde deliverables per projectstap. Dat zorgt er vervolgens voor dat uw project op tijd, conform specificaties en binnen budget wordt opgeleverd. Oftewel: projectbeheersing in optima forma.

Interesse?
Klinkt right first time u als muziek in de oren? En werkt u het liefst via een voorspelbaar proces aan een productie(hulp)middel waar u en uw klant beter van worden? Neem dan vrijblijvend contact op met Erik van de Vrugt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij vertelt u graag meer over onze expertise en werkwijze binnen het TCPM Framework.

Laatst aangepast op maandag, 23 november 2020 16:57

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken