solliciteren

TCPM INGENIEURS & ADVISEURS: STRATEGISCH PARTNER VOOR DE INDUSTRIE

Dagelijks zijn meer dan 200 medewerkers (in vaste dienst) werkzaam voor onze (internationale) klanten. Klanten in de regio…. Met 5 vestigingen in Nederland is TCPM altijd in de buurt waar techniek en innovatie samenkomen. TCPM is dus ook in uw regio! Wij zoeken i.v.m. groei meerdere nieuwe collega's.

Resultaat met de menselijke maat!

Ingenieurs & adviseurs van TCPM… dat betekent samenwerken met inspirerende, slimme en gepassioneerde vakmensen. Specialisten die dagelijks hun diepgaande kennis combineren met het vermogen om vanuit een ander perspectief te analyseren. Inmiddels zijn we met ca 200 TCPM-ers.
Ondernemend, innovatief en zeer betrokken bij wat we doen.... dat is de TCPM-er!

VRIJBLIJVEND SOLLICITEREN

Vul hieronder geheel vrijblijvend uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op?

Wij zijn i.v.m. groei zoekende naar diverse nieuwe collega's in heel Nederland!

Uw naam(*)
Please let us know your name.

Woonplaats
Please write a subject for your message.

Uw e-mailadres(*)
Please let us know your email address.

Telefoon
Please write a subject for your message.

Functie
Ongeldige invoer

Opmerking
Please let us know your message.

CV uploaden
Ongeldige invoer

Invalid Input

Werken bij TCPM

TCPM staat voor "kennis in beweging". Dat betekent dat wij jouw carrière-ontwikkeling belangrijk vinden en dat we daar aandacht aan besteden. We vinden het daarnaast ook heel belangrijk dat jij zelf -samen met een groep enthousiaste en ambitieuze collega's- continu werkt aan de ontwikkeling van je eigen carrière. Dit kan door trainingen, learning on the job of tijdens speciale bijeenkomsten waar collega's hun kennis met je delen.

Ben jij een startende of juist héél ervaren engineer of adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De kans is groot dat je die bij TCPM vindt! Kijk rustig rond op deze website of kijk direct even of jouw droomfunctie bij onze vacatures staat!

Kijk voor meer info en onze actuele vacatures op www.werkenbijtcpm.nl

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat al meer dan 25 jaar zaken graag in beweging houdt. Uw zaken. Dat doen wij inmiddels met circa 200 medewerkers vanuit 5 vestigingen in Nederland. Onze expertises zijn: Engineering (in-house / on-site), Industriële veiligheid en Projectmanagement. Wij werken aan uw projecten vanuit één van onze kantoren (in-house) of bij u op locatie (on-site). Net wat u wilt! Onze kennis van de marktsegmenten Food, Pharma, Capital Goods, Energy en Marine & Offshore zetten wij graag voor u in.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Wilmersdorf 9
7327 AD APELDOORN

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2017 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken