Voorwaarden sollicitanten

Voorwaarden sollicitanten

TCPM Ingenieurs & Adviseurs hecht grote waarde aan privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door TCPM Ingenieurs & Adviseurs , afdeling HRM en Recruitment worden opgenomen in onze database. Bij indiensttreding worden de persoonsgegevens verwerkt door de afdeling Finance. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor de sollicitatieprocedure bij TCPM Ingenieurs & Adviseurs en haar dochterorganisatie en uitsluitend door betrokkenen van de sollicitatieprocedure bekeken en geraadpleegd. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Als je gegevens interessant zijn voor toekomstige vacatures, houden we je gegevens in file. Je zult dan vier keer per jaar de TCPM Nieuwsbrief via de mail ontvangen. Als je deze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen kan je je hiervoor eenvoudig afmelden door middel van een opt-out. Je kan je aanmelden voor een job alert. Wij kunnen je dan rechtstreeks benaderen met een passende vacature binnen het door jouw opgegeven vakgebied. Op jouw verzoek verwijderen wij je gegevens uit onze database.

Privacy Statement
-
 Inzage/rectificatie/correctie/verwijdering dataportabiliteit

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken