Groei mee met jouw talent en kom werken bij het leukste ingenieursbureau van Nederland!

Als echte techneut krijg je nooit genoeg van je vak. En je wilt je blijven ontwikkelen. Dat snappen we bij TCPM. We zijn zelf ook heel ambitieus en hebben veel kennis in huis. Maar we willen blijven leren. 

Daarom krijg je bij ons volop mogelijkheden om te groeien en dat vanuit een vast dienstverband. Door trainingen, learning on the job of tijdens speciale bijeenkomsten waar collega's hun kennis met je delen. Hoever je daar in wilt gaan, bepaal je zelf. We maken samen een persoonlijk plan.

Starter of ervaren rot? Bekijk onze vacatures!

SNEL SOLLICITEREN

Jij denkt dat TCPM jouw toekomstige werkgever zou kunnen zijn maar hebt geen zin en/of tijd om door al die vacatures te bladeren. Vul dan snel onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. 

A.u.b. verplichte velden invullen.
A.u.b. verplichte velden invullen.
A.u.b. verplichte velden invullen.
A.u.b. verplichte velden invullen.

Persoonlijke ontwikkeling

TCPM ontwikkelt zich en groeit. Dit willen wij ook voor onze medewerkers. Persoonlijke groei, vaktechnische en professionele ontwikkeling krijgen bij ons aandacht en ruimte. Uiteraard afhankelijk van jouw eigen wensen, ambities en capaciteiten. Wil jij groeien? Als jij wilt groeien, kijken wij graag samen met jou waar je staat en waar je naartoe wilt. Wat heb je daarvoor nodig? Het beste uitgangspunt is dan vaak een persoonlijk plan. Een gezamenlijke inspanning, waar we ook beiden beter van worden.

Vast dienstverband

Onze arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden zijn erop gericht jou te motiveren om op hoog niveau te presteren en je te blijven ontwikkelen. Omdat wij weten dat zekerheid een stabiele basis biedt waarop je kunt bouwen, heeft 95% van onze medewerkers een vast contract.
TCPM biedt jou een gevarieerde, zelfstandige en verantwoordelijke baan. Dat doen we in een inspirerende werkomgeving met ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei.

LIEVER NIET ZOEKEN IN AL ONZE VACATURES?

LAAT ONS HET WERK DOEN. WIJ BEOORDELEN JE CV EN NEMEN CONTACT MET JE OP.

Onze medewerkers over TCPM

Hoe is het om voor TCPM te werken? Onderstaande collega's vertellen hun verhaal.

SAMEN GROEIEN

Natuurlijk, we zijn helemaal weg van techniek. Maar onze mensen doen het werk en zijn ons grootste kapitaal. We doen het echt samen en ons persoonlijke contact gaat verder dan een e-mailtje hier en daar. We kennen elkaar! Want als we ons zelf als mens ontwikkelen, kunnen we pas echt groeien. Dus zitten we niet alleen met onze neus in de techniek. Er is ook tijd voor plezier en sportiviteit. Kijk maar!

WIJ WERKEN O.A. VOOR DEZE KLANTEN

De best renderende oplossing aandragen bij tevreden klanten.... dat is onze motivatie.

Nieuws / projecten

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau werken wij aan uiteenlopende projecten. Hieronder vindt u een greep uit het laatste nieuws en een aantal projecten.

Groei mee met jouw talent

Als echte techneut krijg je nooit genoeg van je vak. En je wilt je blijven ontwikkelen. Dat snappen we bij TCPM. Daarom krijg je bij ons volop mogelijkheden om te groeien. Door trainingen, learning on the job of tijdens speciale bijeenkomsten waar collega's hun kennis met je delen.

Starter of ervaren rot? Bekijk onze vacatures!

Dit zijn onze nieuwste vacatures

TCPM groeit en is op zoek naar talenten. Ben jij een startende of juist héél ervaren engineer of adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De kans is groot dat je die bij TCPM vindt!

constructeur

 • ervaren
 • Onbepaalde tijd
 • Drachten
 • HBO / WO
Als constructeur wordt je kennis en ervaring op het vlak van ontwerp, berekenen en constructie ingezet voor diverse proj

veiligheidsadviseur

 • ervaren
 • Onbepaalde tijd
 • Apeldoorn, Hengelo of Boxmeer
 • HBO / WO
Met het oog op onze huidige groei en gewenste verdere ontwikkeling zijn wij voor ons team Industriële Veiligheid op zoek

(junior) adviseur procesveiligheid

 • starter 0-3 jaar
 • Onbepaalde tijd
 • Apeldoorn|Hengelo|Boxmeer
 • HBO / WO
Met het oog op onze huidige groei en gewenste verdere ontwikkeling zijn wij voor ons team Industriële Veiligheid op zoek

adviseur machineveiligheid

 • starter 0-3 jaar
 • Onbepaalde tijd
 • Apeldoorn, Hengelo of Boxmeer
 • HBO / WO
Wegens ontwikkeling en groei van ons team Industriële Veiligheid zijn we op zoek naar een: adviseur machineveiligheidOns
Bekijk alle vacatures

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat voornamelijk actief is in de industrie. Ben jij een startende of juist héél ervaren engineer of adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De kans is groot dat je die bij TCPM vindt! Kijk rustig rond op deze website óf kijk direct even of jouw droomfunctie bij onze vacatures staat.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle kantoren

©2022 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken