Vanuit een vast dienstverband werken aan mooie projecten!

TCPM is sinds 1990 dagelijks actief binnen de markten FoodPharmaCapital GoodsEnergy en Marine & Offshore. We werken aan afwisselende engineeringsprojecten vanuit de expertise Engineering (in-house / on-site) én hebben ook kennis in huis als het gaat om Industriële veiligheid en Projectmanagement. Als ambitieuze en dynamische organisatie staat TCPM voor "kennis in beweging". Dat betekent, dat wij jouw carrière-ontwikkeling belangrijk vinden en dat we daar aandacht aan besteden. We vinden het daarnaast ook heel belangrijk dat jij zelf -samen met een groep enthousiaste en ambitieuze collega's- continu werkt aan de ontwikkeling van je eigen carrière. Dit kan door trainingen, learning on the job of tijdens speciale bijeenkomsten collega's hun kennis met je delen.

WIJ ZIJN TCPM: HET LEUKSTE INGENIEURS- EN ADVIESBUREAU VAN NEDERLAND!

Ben jij een startende of juist héél ervaren engineer of adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De kans is groot dat je die bij TCPM vindt! Kijk rustig rond op deze website of kijk direct even of jouw droomfunctie bij onze vacatures staat!

Persoonlijke ontwikkeling

TCPM ontwikkelt zich en groeit. Dit willen wij ook voor onze medewerkers. Persoonlijke groei, vaktechnische en professionele ontwikkeling krijgen bij ons aandacht en ruimte. Uiteraard afhankelijk van jouw eigen wensen, ambities en capaciteiten. Wil jij groeien? Als jij wilt groeien, kijken wij graag samen met jou waar je staat en waar je naartoe wilt. Wat heb je daarvoor nodig? Het beste uitgangspunt is dan vaak een persoonlijk plan. Een gezamenlijke inspanning, waar we ook beiden beter van worden.

Vast dienstverband

Onze arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden zijn erop gericht jou te motiveren om op hoog niveau te presteren en je te blijven ontwikkelen. Omdat wij weten dat zekerheid een stabiele basis biedt waarop je kunt bouwen, heeft 95% van onze medewerkers een vast contract.
TCPM biedt jou een gevarieerde, zelfstandige en verantwoordelijke baan. Dat doen we in een inspirerende werkomgeving met ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei.

LIEVER NIET ZOEKEN IN AL ONZE VACATURES?

LAAT ONS HET WERK DOEN. WIJ BEOORDELEN JE CV EN NEMEN CONTACT MET JE OP.

Onze medewerkers over TCPM

Hoe is het om voor TCPM te werken? Onderstaande collega's vertellen hun verhaal.

“Ik wil me nog verder ontwikkelen”

Werkzaam bij o.a. GEA Groep en Alfa Laval

“Dit wordt het grootste schip wat hier ooit is gebouwd”

Werkzaam bij o.a. Royal Huisman

“Techniek werd er met de paplepel ingegoten”

Werkzaam bij o.a. Aviko en VDL Translift

“Ik ben altijd breed bezig geweest”

Werkzaam bij o.a. IHI Hauzer

“Bij TCPM worden de nodige informele activiteiten georganiseerd”

Werkzaam bij o.a. Lübbers Friesland en Kanon Loading Equipment

“Wat me opviel aan TCPM was dat ze zaken ontzettend goed geregeld hebben”

Werkzaam bij BESI

HOEZO HET LEUKSTE INGENIEURSBUREAU VAN NEDERLAND?

We zijn een bescheiden club. De leukste van NL? Dit laten we graag aan jullie over. Wij doen er in ieder geval alles aan om het werk echt leuk te maken. Naast hard werken is er ook veel tijd voor ontwikkeling, plezier en sportiviteit. Hieronder een overzicht waarom TCPM het leukste ingenieursbureau van Nederland is.

WIJ WERKEN O.A. VOOR DEZE KLANTEN

De best renderende oplossing aandragen bij tevreden klanten.... dat is onze motivatie.

Nieuws / projecten

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau werken wij aan uiteenlopende projecten. Hieronder vindt u een greep uit het laatste nieuws en een aantal projecten.

Als door middel van constructief veilig ontwerpen aantoonbaar wordt voorkomen dat er gassen of dampen kunnen vrijkomen en dit geborgd wordt door middel van inspecties en tests, dan is sprake van

...

In het Evoluon in Eindhoven draait het op 8 mei 2018 allemaal om machineveiligheid. Tijdens het Engineering Event Safety wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Uiteraard zijn de

...

Veel producten, die in Europa (de EER) op de markt worden gebracht, moeten zijn voorzien van CE-markering om aan te geven dat ze “in overeenstemming zijn met de veiligheids- en gezondheidseisen

...

Veel producten, die in Europa (de EER) op de markt worden gebracht, moeten zijn voorzien van CE-markering om aan te geven dat ze in overeenstemming zijn met de gezondheids- en veiligheidseisen

...

VMI en TCPM Ingenieurs & adviseurs werken al meer dan 10 jaar samen op het gebied van engineering en deze samenwerking werd recent bekrachtigd door het ondertekenen van een

...

De huidige NPR 7910 geeft weinig handvatten voor het invoeren van (technische) maatregelen die kunnen leiden tot een lagere explosiegevarenzone klassering dan strikt noodzakelijk conform de NPR.

...

Werken bij TCPM

TCPM staat voor "kennis in beweging". Dat betekent dat wij jouw carrière-ontwikkeling belangrijk vinden en dat we daar aandacht aan besteden. We vinden het daarnaast ook heel belangrijk dat jij zelf -samen met een groep enthousiaste en ambitieuze collega's- continu werkt aan de ontwikkeling van je eigen carrière. Dit kan door trainingen, learning on the job of tijdens speciale bijeenkomsten waar collega's hun kennis met je delen.

Ben jij een startende of juist héél ervaren engineer of adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De kans is groot dat je die bij TCPM vindt! Kijk rustig rond op deze website of kijk direct even of jouw droomfunctie bij onze vacatures staat! 

Dit zijn onze nieuwste vacatures

TCPM groeit en is op zoek naar talenten. Ben jij een startende of juist héél ervaren engineer of adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De kans is groot dat je die bij TCPM vindt!

lead engineer Food

 • ervaren
 • Onbepaalde tijd
 • Boxmeer
 • HBO / WO
TCPM is volop in ontwikkeling. Daarom zoeken wij een lead engineer Food met gevoel voor commercie. Als lead engineer ben

STAGE of AFSTUDEEROPDRACHT Mechatronica & Machinebouw (WTB of E)

 • stage / afstuderen
 • Bepaalde tijd
 • Apeldoorn
 • HBO / WO
De engineeringsafdeling van TCPM houdt zich bezig met industriële productontwikkeling, waaronder het ontwerp en/of de ve

(jr) engineer (mechanisch- PLC-besturing-software-hardware-process)

 • starter 0-3 jaar
 • Onbepaalde tijd
 • Boxmeer
 • HBO / WO
Wij zoeken engineers die zich willen blijven ontwikkelen binnen afwisselende én uitdagende projecten. Bijzonder bij TCPM

Traineeship: TCPM Talentship Werktuigbouwkunde (vanuit 4 locaties)

 • starter 0-3 jaar
 • Bepaalde tijd
 • Apeldoorn/Hengelo/Boxmeer/Groningen
 • HBO / WO
Bij TCPM heet het Traineeship: Talentship. Als je start binnen het TCPM Talentship heb je een afwisselende baan waarbij
Bekijk alle vacatures

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat voornamelijk actief is in de industrie. Ben jij een startende of juist héél ervaren engineer of adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De kans is groot dat je die bij TCPM vindt! Kijk rustig rond op deze website óf kijk direct even of jouw droomfunctie bij onze vacatures staat.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Wilmersdorf 9
7327 AD APELDOORN

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2018 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken