Ontwikkeling

Groei mee met jouw talent

Als echte techneut krijg je nooit genoeg van je vak. En je wilt je blijven ontwikkelen. Dat snappen we bij TCPM. Daarom krijg je bij ons volop mogelijkheden om te groeien. Door interne en externe trainingen over vorm- en plaatstoleranties, machineveiligheid en projectmanagement bijvoorbeeld. Maar ook door opleidingen, learning on the job of tijdens speciale bijeenkomsten waar collega's hun kennis met je delen. Hoever je daarin wilt gaan? Dat bepaal je zelf. We leggen het samen vast in jouw persoonlijke plan.

En even voor de duidelijkheid: Bij ons heeft 95% van de collega’s een vast dienstverband. Maar doordat je op veel verschillende projecten werkt, intern en extern, heb je alle mogelijkheid om ervaring en kennis te vergaren. Kortom: volop uitdagingen en mogelijkheden om je ambities waar te maken.

TCPM ontwikkelladder

Hoe groei je bij TCPM? Dat heb je natuurlijk voor een groot deel zelf in de hand. Wij ondersteunen je op het professionele vlak en op het persoonlijke vlak. Beiden vinden we even belangrijk. Dus bieden we mogelijkheden om je vak verder uit te bouwen, maar ook om bijvoorbeeld je werkprivé-balans te optimaliseren. Je vindt ze allemaal in de TCPM-ontwikkelladder.

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat voornamelijk actief is in de industrie. Ben jij een startende of juist héél ervaren engineer of adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De kans is groot dat je die bij TCPM vindt! Kijk rustig rond op deze website óf kijk direct even of jouw droomfunctie bij onze vacatures staat.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle kantoren

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken