SOLLICITATIEPROCEDURE

ONZE SOLLICITATIEPROCEDURE

DE EERSTE FASE

Ben jij geïnteresseerd in een baan bij TCPM? Solliciteer dan op één van de openstaande vacatures of via een open sollicitatie. We ontvangen graag jouw CV, eventueel aangevuld met een motivatiebrief. Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en dan gaan we met jouw sollicitatie aan de slag. We bekijken je CV en in overleg met de vestigingsverantwoordelijke beslissen we of we je uitnodigen voor een gesprek. Je krijgt van ons altijd reactie op je sollicitatie. 

DE GESPREKKEN

In de beginfase van de sollicitatieprocedure heb je waarschijnlijk contact met iemand uit ons recruitmentteam. Onze selectieprocedure bestaat meestal uit twee gesprekken. Tijdens het eerste gesprek krijg je een goed beeld van TCPM, onze cultuur, de sfeer en de werkzaamheden en projecten. Natuurlijk maken wij tijdens dit eerste gesprek ook graag kennis met jou, jouw achtergrond en ervaring. Een wederzijdse eerste kennismaking, zeg maar. 

In het tweede gesprek gaan we meer de diepte in. Dan hebben we het over de functie, jouw kennis en kunde én natuurlijk jouw ambities. 

Zijn we beiden enthousiast na deze gesprekken? Dan doen we je een aanbod. Dit aanbod bestaat uit het salaris en de volledige arbeidsvoorwaarden. We hopen dat dit aanbod je aanspreekt en dat we je dan snel mogen verwelkomen bij TCPM!

Benieuwd welke vacatures we op dit moment hebben openstaan? Bekijk dan nu het vacatureoverzicht.

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 kantoren in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle kantoren

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken