Medewerkers over TCPM

‘Ik word in mijn werk heel vrij gelaten’

Als adviseur industriële veiligheid houdt Erik zich vooral bezig met machineveiligheid. Zo is hij vanuit TCPM al ruim een jaar werkzaam aan diverse projecten bij windturbinefabrikant Lagerwey in Barneveld. Daar onderzoekt Erik of de tools die het bedrijf gebruikt voor de productie voldoen aan alle richtlijnen, stelt hij risicobeoordelingen op en schrijft hij gebruiksaanwijzingen. “Als iets niet goed is, signaleer ik dat. Dat ondervangt heel veel problemen met veiligheid.”

Nick (34) - mechanical engineer

‘Ik kan mijn creatieve ei goed kwijt’

Meer uitdagende projecten en een breder werkveld. Om die redenen stapte Nick enkele jaren geleden over naar TCPM. Aan uitdagingen geen gebrek: de komende tijd gaat Nick als mechanical engineer aan een project werken bij Howden Thomassen Compressors BV, een wereldwijd toonaangevende leverancier van zuigercompressoren voor de traditionele gas-, olie- en petrochemische industrie en tevens een belangrijke speler in nieuwe markten, waaronder de waterstofindustrie. In Rheden bemant hij samen met andere engineers het team voor diafragmacompressoren.

Emile (54) - senior project engineer

‘Afwisseling vanuit een vaste basis ligt mij goed’

Toen Emile in dienst trad bij TCPM, was zijn hoofddoel ervaring op te doen in de industrie en te ontdekken in welke sector hij verder wilde. Inmiddels is dit 25 jaar en tientallen projecten geleden. “Steeds nieuwe vragen, nieuwe werklocaties, snel schakelen en samen met de klant een oplossing zoeken. Dat is echt mijn tak van sport.”

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2020 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken