Medewerkers over TCPM

Bernhard - project engineer

‘Mijn uitdaging: bedrijven assisteren om efficiënter te werken’

Project engineer Bernhard heeft zich bij TCPM door de jaren heen ontwikkeld tot specialist op het vlak van programmeren in CAD-omgevingen. Zijn interesse ligt met name in het automatiseren van handelingen en berekeningen, en het efficiënt inrichten van het databeheer. “Dat kan medewerkers enorm veel werk schelen.”

Bart - mechanical engineer

‘Precies de variatie die ik zoek’

Voor Bart was TCPM in februari 2015 zijn eerste werkgever. Op zoek naar een baan op projectbasis had hij zeven bedrijven benaderd. De keuze viel op TCPM. “Daar kreeg ik als werknemer direct zekerheid over zaken als werk, salaris en vakantiedagen. Alles is erg goed geregeld.” Inmiddels heeft Bart al veel verschillende opdrachten gedaan, van fijnmechanisch tot het ontwerp van een procesinstallatie.

Arfidah - mechanical engineer

‘Slim nadenken over oplossingen, dat sluit het beste bij me aan’

Bij de 27-jarige Arfidah zit techniek ingebakken. Na afronding van de hbo-studie vliegtuigtechnologie en een snuffelstage bij KLM wilde ze haar horizon verbreden en verschillende bedrijven van binnen leren kennen. Geen wonder dat ze koos voor TCPM, waar ze alweer bijna vijf jaar in dienst is als mechanical engineer. ‘Ik vind het altijd mooi om te weten hoe iets in elkaar zit en hoe het beter kan. Die optimalisatieslag, daar haal ik veel voldoening uit.’ 

Zoeken

Laatste nieuws

Onze aanpak voor groei

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. 

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken