MVO

Previous Next

MVO

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Werken bij TCPM betekent dat je deel uitmaakt van een unieke organisatie. Je draagt bij aan het leveren van praktische oplossingen binnen de industrie. Met jouw kennis, kunde en capaciteiten kunnen bijvoorbeeld belangrijke machines (blijven) draaien en producten geleverd worden waar behoefte aan is. Denk eens aan een machine die wordt gebruikt voor het maken van een griepvaccin, of een machine waarmee babymelkpoeder wordt gefabriceerd. Dankbaar werk waar je trots op mag zijn! Door jouw input en ervaring draag je een steentje bij aan de samenleving.

TCPM sponsorde o.a. Solar Team Twente en we zijn op dit moment betrokken bij de HANZE RACING DIVISION. Dit is een enthousiast team studenten van verschillende instituten en opleidingen binnen de Hanzehogeschool Groningen. HARD is een organisatie die zowel engineering studenten als toekomstige managers de kans wil geven om zichzelf te ontwikkelen en unieke competenties en ervaring op te doen. Door studenten samen een (duurzame) racewagen te laten bouwen leren zij te communiceren met andere vakgebieden wat later van ongekende waarde kan zijn. Doordat niks vanzelf gaat moeten deze studenten alles op alles zetten om hun racewagen te realiseren.

HARD is inmiddels bezig met de voorbereidingen voor een elektrische raceauto waar we met de inzet van een TCPM mechanical engineer nadrukkelijk bij worden betrokken.

Meer informatie vindt je op http://www.hanzeracingdivision.com

Zoeken

Laatste nieuws

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat voornamelijk actief is in de industrie. Ben jij een startende of juist héél ervaren engineer of adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De kans is groot dat je die bij TCPM vindt! Kijk rustig rond op deze website óf kijk direct even of jouw droomfunctie bij onze vacatures staat.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2021 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken