Personeelsvereniging

Previous Next

PERSONEELSVERENIGING

TC-FLYERS, ONZE PERSONEELSVERENIGING

Je hebt hem al een paar keer voorbij zien komen op deze website: de personeelsvereniging van TCPM. 

De TC-Flyers organiseren gemiddeld 8 tot 10 keer per jaar een leuke activiteit. Vaak zijn deze activiteiten regionaal, zodat je als TCPM'er niet al te ver hoeft te reizen om deel te kunnen nemen. Als we bijvoorbeeld gaan karten, zorgen we dat we op dezelfde avond op verschillende  locaties in het land een kartbaan afhuren. 

Bij TCPM is 95% van alle medewerkers lid van de TC-Flyers. Dit is een mooie afspiegeling van de mate van betrokkenheid en saamhorigheid van de TCPM'ers. 

OOK CENTRAAL

Daarnaast organiseren we minimaal twee keer per jaar een activiteit op een centrale locatie in het land, omdat we het belangrijk vinden dat we ook regelmatig onze collega's van andere vestigingen kunnen zien. Het zomerfeest is een voorbeeld van zo'n centrale activiteit, maar ook het jaarlijks terugkerende Sinterklaasfeest wordt centraal georganiseerd.

TC-BIKERS

Binnen de TC-Flyers hebben we nog een speciale divisie. Een divisie waar niet iedereen automatisch kan aansluiten. Dit zijn de TC-Bikers en de naam verraadt het al: dit zijn de 'motormuizen' van TCPM. Eenmaal per jaar organiseren zij de motortoertocht. Een gezellige dag die jou als motorrijder langs de mooiste plekjes van ons land voert. 

BESTUUR

Het dagelijkse bestuur van de TC-Flyers bestaat uit TCPM'ers die het leuk vinden om activiteiten voor hun collega's te bedenken en organiseren. We proberen ook in het bestuur van de TC-Flyers een goede afspiegeling van TCPM creëren. Dus medewerkers uit alle lagen en vanaf iedere vestiging van de organisatie. Lijkt het jou leuk om plaats te nemen in het bestuur van de TC-Flyers? Geef dat dan gerust aan wanneer je bij ons in dienst komt! 

Zoeken

Laatste nieuws

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat voornamelijk actief is in de industrie. Ben jij een startende of juist héél ervaren engineer of adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De kans is groot dat je die bij TCPM vindt! Kijk rustig rond op deze website óf kijk direct even of jouw droomfunctie bij onze vacatures staat.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

©2019 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken