Werksfeer

Previous Next

Werksfeer

Bij TCPM sta je als mens centraal. Wij willen je een prettige sfeer en een open cultuur bieden. We geloven namelijk, dat je door samen te werken méér kunt bereiken. We zoeken dan ook mensen die onze kernwaarden delen.

KERNWAARDEN?

Die kernwaarden kunnen we samenvatten als: Passie voor techniek, Delen van kennis, Integriteit, Ondernemerschap en Resultaatgerichtheid. Open communicatie staat hierin centraal om verbondenheid en betrokkenheid te creëren en te behouden.

PERSOONLIJK

De sfeer binnen TCPM is dan ook te omschrijven als gemoedelijk en persoonlijk. We willen kennis met elkaar delen en samen activiteiten ondernemen. We hebben een platte, informele organisatie, waarbij we makkelijk contact met elkaar kunnen opnemen. De actieve personeelsvereniging -die jaarlijks vele uitjes organiseert- versterkt de sfeer en het persoonlijke karakter van onze organisatie. Mede door de open sfeer kun je je eigen kennis uitbreiden en ervaring opbouwen. 

Een uniek samenspel, volgens ons. 

Zoeken

Laatste nieuws

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat voornamelijk actief is in de industrie. Ben jij een startende of juist héél ervaren engineer of adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De kans is groot dat je die bij TCPM vindt! Kijk rustig rond op deze website óf kijk direct even of jouw droomfunctie bij onze vacatures staat.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2018 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken