TCPM is partner van ISA Nederland

TCPM partner ISA Nederland

TCPM is sinds februari 2023 aangesloten bij ISA Nederland. International Society of Automation (ISA) is een non-profit organisatie die verantwoordelijk is voor meer dan 150 internationale industriestandaarden op het gebied van industriële automatisering.

Als partner committeren wij ons aan de standaarden van ISA. We voegen ons hiermee bij de groep bedrijven die zich onderscheiden door het gebruik van professionele industriële standaarden te steunen en uit te dragen. Daarnaast helpt het lidmaatschap ons om ons werk nog beter en efficiënter te kunnen doen.

Wereldwijd telt ISA meer dan 30.000 leden, daarmee hebben wij eenvoudig toegang tot een gigantisch netwerk van professionals. ISA organiseert verschillende bijeenkomsten, waar we met andere vakgenoten kennis en ideeën kunnen uitwisselen. Daarnaast is er volop kennisdeling in de vorm van onder meer trainingen, boeken, seminars en conferenties om in onze expertises door te groeien. 

We zijn trots op het partnership met deze toonaangevende organisatie en kijken uit naar een mooie samenwerking, waarin we kennis delen om samen te blijven groeien.

Jan Wolthuis - TCPM competentie center leider industriële automatisering