Engineering

Onze engineers ontwikkelen oplossingen voor de dynamische wereld van vandaag en de uitdagingen van morgen. Met diepgaande kennis en jarenlange ervaring biedt TCPM complete en integrale oplossingen aan OEM-ers en productiebedrijven. Lees hieronder meer over de specifieke vakgebieden waarmee wij vooruitgang boeken.

Dynamische machinebouw
Fijnmechanica
Analyse / FEM
tcpm-industrialautomation
Industriële automatisering en Vision
tcpm-windenergie
Windenergie

Samenwerken met TCPM voor de best renderende oplossing

Samen met de opdrachtgever kijken wij graag naar het betreffende project en sparren we over een geschikte invulling. We zijn er trots op dat we met vele opdrachtgevers een langdurige relatie hebben. Dankzij wederzijds vertrouwen vormen wij voor hen een stabiele factor. Een prettige samenwerking maakt dat wij eenvoudig in kunnen spelen op specifieke behoeften en snel de benodigde kennis en kunde in kunnen schakelen.

Onze engineers zijn echte techneuten die zich graag vastbijten in complexe problemen. Ze beschikken over meer dan alleen technische vaardigheden. Met analytisch vermogen en creatieve ideeën weten zij op vernieuwde wijze vraagstukken in uiteenlopende technische vakgebieden te beantwoorden. Zij streven ernaar onze opdrachtgevers beter te maken, door net dat beetje extra te bieden. Zo bereiken we altijd de best renderende oplossing.

Engineering support

Professionele ondersteuning
De inzet van onze krachten wordt volledig afgestemd op de behoefte van een project. Naast langdurige opdrachten zijn wij ook een geschikte partner bij piekmomenten, capaciteitsbeperkingen, tijdelijke projecten of de vraag om specifieke expertises. Met een samenhangend pakket aan diensten en specialistische kennis zijn onze medewerkers breed, flexibel en snel inzetbaar.

Flexibele werkplekken
De werkplek van onze medewerkers is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden met betrekking tot het project. Onze engineers kunnen werken op locatie van de opdrachtgever/het project, vanuit één van onze vijf full-service kantoren (hoofdkantoor Apeldoorn, Hengelo, Boxmeer, Drachten of Vlaardingen) vanuit hun eigen huis of een combinatie hiervan.

Succesverhalen

tcpm-project-safeway Safeway: offshore oplossing op hoog niveau
Innovatieve oogstrobot voor asperges
Alfa Laval gaat voor de max bij nieuwe scrubber