Engineering

Onze engineers ontwikkelen oplossingen voor de dynamische wereld van vandaag en de uitdagingen van morgen. Met diepgaande kennis en jarenlange ervaring biedt TCPM complete en integrale oplossingen aan OEM-ers en productiebedrijven. Lees hieronder meer over de specifieke vakgebieden waarmee wij vooruitgang boeken.

Dynamische machinebouw
Fijnmechanica
Analyse & Simulatie
tcpm-industrialautomation
Industriële automatisering
tcpm-windenergie
Windenergie engineering

Samenwerken met TCPM voor de best renderende oplossing

Samen met de opdrachtgever kijken we naar het betreffende project en sparren we over een geschikte invulling. Farm-out is een samenwerkingsvorm waarbij in essentie de ontwikkeling van een product (deels) aan ons wordt uitbesteed. TCPM raakt bekend met de volledige organisatie en werkwijze van de opdrachtgever. Zo hoeven er niet telkens nieuwe mensen ingewerkt te worden en is de opdrachtgever verzekerd van relevante en flexibele capaciteit, kennis, schaalgrootte en slagkracht.

We zijn er trots op dat we met vele opdrachtgevers een langdurige samenwerking hebben. Dit maakt dat wij eenvoudig in kunnen spelen op specifieke behoeften en snel de benodigde kennis en kunde kunnen inschakelen. Dankzij wederzijds vertrouwen vormen wij voor hen een stabiele factor. Vanuit deze relatie komen we effectief tot de best renderende oplossing en weten we de kwaliteit te waarborgen. Met ons TCPM Framework bieden we nét dat beetje extra en verzekeren we right first time engineering.

Oplossingen op maat

Professionele ondersteuning
De inzet van onze krachten wordt volledig afgestemd op de behoefte van een project. Naast langdurige opdrachten zijn wij ook een geschikte partner bij piekmomenten, capaciteitsbeperkingen, tijdelijke projecten of de vraag om specifieke expertises. Met een samenhangend pakket aan diensten en specialistische kennis zijn onze medewerkers breed, flexibel en snel inzetbaar.

Flexibele werkplekken
De werkplek van onze medewerkers is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden met betrekking tot het project. Onze engineers kunnen werken op locatie van de opdrachtgever/het project, vanuit één van onze vijf full-service kantoren (hoofdkantoor Apeldoorn, Hengelo, Boxmeer, Drachten of Vlaardingen) vanuit hun eigen huis of een combinatie hiervan.

Succesverhalen

State-of-the-art engineering voor Hycom BV
tcpm-project-safeway Safeway: offshore oplossing op hoog niveau
Innovatieve oogstrobot voor asperges
Mobiele duurzame stroomoplossingen
Modulaire windturbinetorens voor Lagerwey
Mpac Langen verpakkingen project TCPM Verpakkingsmachine voor oploskoffie