Over TCPM

We zijn een vooruitstrevend ingenieurs- en adviesbureau met meer dan 200 enthousiaste medewerkers. Met expertises op het gebied van engineering, projectmanagement en industriële veiligheid leveren wij een samenhangend pakket aan diensten. Hiermee helpen we onze opdrachtgevers in technische omgevingen verder met complete en integrale oplossingen. 

Wij zijn TCPM

TCPM bestaat uit ruim 200 ambitieuze medewerkers die elkaar inspireren en zichzelf uitdagen altijd voor het hoogst haalbare te gaan. Zo vormen wij een waardevolle toevoeging voor de techniek van onze opdrachtgevers.

Met specialistische kennis en een nieuwsgierige blik realiseren wij innovaties voor een technologische, veilige en duurzame toekomst. En met vijf kantoren, verspreid door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt.

De vier drijvers

01 Een persoonlijk
verhaal

In een wereld van cijfers, zakelijke belangen en technische constructies zetten wij de mens bovenaan. We geven onze opdrachtgevers de aandacht die ze verdienen. Ons persoonlijke contact gaat verder dan een e-mailtje hier en daar. We kennen elkaar! En dat geldt ook voor onze collega’s. Want als we onszelf als mens ontwikkelen kunnen we dat ook uitdragen

02 De stabiele
factor

Als je in deze branche al meer dan 30 jaar groeit, dan doe je iets goed. Wat dan? Wij zijn van de lange adem. Veel van onze klanten kennen we al jarenlang en door en door. Onze directie is een stabiel anker in onze ontwikkeling en veel van onze vakmensen zijn al heel lang bij ons. Dat geeft zekerheid, naar binnen en naar buiten.

 

03 Liefde voor
het vak

Wij zijn ingenieurs. En als we met ons vak bezig zijn gaan we altijd voor de best renderende oplossing. We zijn gefocust. Waarom? We vinden ons vak gewoon het mooiste dat er is. Daarom blijven we ons ontwikkelen, delen we onze kennis en weten we alles van de branches waarin we opereren. Pas dan kun je echt goed je werk doen.

04 Net dat
beetje extra

We denken nooit dat we er al zijn. Altijd kijken we of het nog niet iets beter, sterker, handiger of slimmer kan. Daarom investeren we veel in onze mensen. We zijn fanatiek! Als we iets niet precies weten, dan zoeken we het uit. Tot op de bodem. Zo leveren we altijd perfect maatwerk. Een autoriteit, zo mag je dat best noemen. Al zullen wij dat nooit zelf doen.

Samenwerkingsvormen
TCPM Framework
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
TCPM Academy

Directie en management

Stan Pompen BU manager Engineering (OS)
Rudie Veenendaal Algemeen directeur
Nienke Weelink Manager HRM
Mark Tuinte Commercieel directeur
Erik-van-de-vrugt-TCPM
Erik van de Vrugt Technisch directeur
Tobias van der Weijden
Tobias van der Weijden Recruitment manager