Projectmanagement

Projectmanagement van industriële projecten

Industriële projecten worden steeds complexer en tegelijkertijd spelen veiligheid, duurzaamheid en kosten een steeds belangrijkere rol. Om zaken als risico’s, planning, kosten en kwaliteit goed te kunnen beheersen, is een gedegen projectstructuur en effectief projectmanagement van essentieel belang.

Bij TCPM staan we voor een pragmatische aanpak van de projecten

Onze projectmanagers durven over grenzen heen te kijken, waardoor we altijd net dat beetje extra leveren. Door ervaring, specialistische kennis, heldere communicatie en persoonlijke gedrevenheid weten zij industriële projecten succesvol te leiden.

Samenwerken met TCPM voor de best renderende oplossing

Samen met de opdrachtgever kijken wij graag naar het betreffende project en sparren we over een geschikte aanpak. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project zal er in samenspraak met onze opdrachtgever een projectplan worden gemaakt. We zijn er trots op dat we met vele opdrachtgevers een langdurige relatie hebben.  Dankzij wederzijds vertrouwen vormen wij voor hen een stabiele factor. Een prettige samenwerking maakt dat wij eenvoudig in kunnen spelen op specifieke behoeften en snel de benodigde kennis en kunde in kunnen schakelen.

Onze projectmanagers zorgen dat projecten efficiënt uitgevoerd worden en het beoogde resultaat bereiken. Vanuit een strategisch plan worden projecten gestructureerd aangepakt. De focus ligt op een goede beheersing van de risico’s, kosten en kwaliteit. Maar ook veiligheid, duurzaamheid en goed contact met stakeholders hebben hun aandacht. Vanuit een oplossingsgerichte visie kunnen zij het verschil maken bij zowel projectmanagement als -advies, maar ook bij implementatie en optimalisatie van projectmatige processen.

Benut onze expertise

Heeft u behoefte aan deskundige ondersteuning, voor een gedegen projectstructuur en het effectief managen van uw industriële projecten?

We helpen u graag verder!

Neem voor meer informatie direct contact op met Theo Jonker, adviseur projectmanagement bij TCPM.

 

Theo Jonker commericeel adviseur projectmanagement

Methodieken en kennisgebieden

Onze projectmanagers zijn bekend met de volgende methodieken:

  • PRINCE2
  • PMI
  • IPMA

Onze projectmanagers zijn bekwaam in de volgende kennisgebieden:

  • Contractmanagement
  • Risicomanagement
  • Configuratiemanagement

Succesverhalen

Condor carpets: complex projectmanagement
Klinkend projectresultaat bij Heineken
Mpac Langen verpakkingen project TCPM Verpakkingsmachine voor oploskoffie