Projectmanagement

Onze projectmanagers durven over grenzen heen te kijken, waardoor ze altijd net dat beetje extra leveren. Door ervaring, specialistische kennis, heldere communicatie en persoonlijke gedrevenheid weten zij industriële projecten succesvol te leiden. 

Samenwerken met TCPM voor de best renderende oplossing

Samen met de opdrachtgever kijken wij graag naar het betreffende project en sparren we over een geschikte invulling. We zijn er trots op dat we met vele opdrachtgevers een langdurige relatie hebben.  Dankzij wederzijds vertrouwen vormen wij voor hen een stabiele factor. Een prettige samenwerking maakt dat wij eenvoudig in kunnen spelen op specifieke behoeften en snel de benodigde kennis en kunde in kunnen schakelen.

Onze projectmanagers zorgen dat projecten efficiënt uitgevoerd worden en het beoogde resultaat bereiken. Vanuit een strategisch plan worden projecten gestructureerd aangepakt. De focus ligt op een goede beheersing van de risico’s, kosten en kwaliteit. Maar ook veiligheid, duurzaamheid en goed contact met stakeholders hebben hun aandacht. Vanuit een oplossingsgerichte visie kunnen zij het verschil maken bij zowel projectmanagement als -advies, maar ook bij implementatie en optimalisatie van projectmatige processen.

TCPM projectmanagers

Onze projectmanagers zijn bekend met de volgende methodieken:

  • PRINCE2
  • PMI
  • IPMA

Onze projectmanagers zijn bekwaam in de volgende kennisgebieden:

  • Contractmanagement
  • Risicomanagement
  • Configuratiemanagement

Succesverhalen

tcpm-project-safeway Safeway: offshore oplossing op hoog niveau
Innovatieve oogstrobot voor asperges
Alfa Laval gaat voor de max bij nieuwe scrubber