TCPM Academy

Werken en leren gaan bij TCPM hand in hand. Het zit verankerd in ons DNA om voor zowel de projecten van opdrachtgevers als voor de ontwikkeling van ieder individu bij TCPM nét dat beetje extra te bieden. We stimuleren ieders kwaliteiten en motiveren onze medewerkers om zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven groeien. Om sturing te geven aan ieders loopbaan bieden we vanuit de TCPM Academy brede ontwikkelingsmogelijkheden aan.

De programma’s

We vinden het belangrijk dat iedereen lekker in zijn/haar vel zit, energie en voldoening uit het werk haalt en uitgedaagd blijft. Wij faciliteren met verschillende programma’s die op persoonlijke behoeften, tempo en carrière-ambities afgestemd kunnen worden. De TCPM Academy kent de volgende programma’s om op professioneel gebied te kunnen profileren:

  • TCPM Accelerator
  • TCPM Explore
  • TCPM Development

Daarnaast is TCPM Growth er voor ieders persoonlijke ontwikkeling.

TCPM Accelerator

Wil een iemand zijn/haar carrière een kickstart geven en snel doorgroeien? Dan kijken we vanuit het Accelerator program naar wat diegene nodig heeft om in relatief korte tijd mooie progressie te boeken. We juichen ambitie en talent toe en kijken samen hoe op een hoog tempo ieders skills ontwikkeld kunnen worden. We reiken de benodigde tools aan en verwachten daarbij eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

TCPM Development

Wil iemand zich verdiepen in specialistische vakkennis? Dan kijken we vanuit het Development program naar een duurzaam meerjarenplan waarmee hij/zij bekwaam wordt in het gedeelte dat zijn/haar interesse wekt. Dit kan bijvoorbeeld door middel van trainingen, opleidingen en cursussen. Daarbij profiteer diegene onder meer van de brede en uitgebreide kennis die er bij ervaren collega’s beschikbaar is.

TCPM Explore

Wil iemand zich buiten de kaders van zijn/haar huidige expertise ontwikkelen? Dan kijken we vanuit het Explore program naar de mogelijke stappen die hierin gemaakt kunnen worden. Voor een ervaren mechanical engineer die wil overstappen naar bijvoorbeeld veiligheidskundige of projectmanager, stippelen we een route uit zodat hij/zij intern ook horizontaal kunt groeien.

TCPM Growth

We willen dat zij zich goed voelen en plezier hebben in hun werk. Vanuit het Growth program kijken we naar de hard skills en soft skills, drijfveren en persoonlijke doelstellingen. We gaan regelmatig even met elkaar om tafel om te horen hoe het met de medewerker gaat, aan welke competenties en vaardigheden hij/zij wil werken en hoe TCPM hierin kan ondersteunen.

Blijven ontwikkelen

Afgestemd op ieders persoonlijke behoeften zorgen we er samen voor dat TCPM’ers voor zichzelf, het team en de projecten topprestaties kunnen leveren.