Advies- en ingenieursbureau Drachten

TCPM is een vooruitstrevend advies- en ingenieursbureau, met meer dan 200 gedreven medewerkers en 5 kantoren verspreid door heel Nederland. Vanuit ons kantoor in Drachten bedienen wij al onze toonaangevende opdrachtgevers in het noorden van het land. TCPM Drachten beschikt over vakkundige specialisten op het gebied van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement.

advies- en ingenieursbureau Drachten TCPM Noord

TCPM Noord

BEZOEKADRES

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
+31 (0)88 220 14 00

WAT WIJ DOEN ALS ADVIES- EN INGENIEURSBUREAU

TCPM helpt bedrijven in Drachten en omgeving met complete en integrale oplossingen voor technische vraagstukken. Ons samenhangende pakket aan diensten bestaat uit engineering, industriële veiligheid en projectmanagement. Als advies- en ingenieursbureau laten wij onze opdrachtgevers groeien door strategisch meedenken te koppelen aan slimme en praktische oplossingen. De expertises van TCPM zijn daartoe de sleutel.

 

EXPERTISES VAN TCPM

De kracht van TCPM zit in de combinatie en synergie van onze expertises. Met de verschillende expertises, specialistisch of multidisciplinair, komen wij tot de best renderende oplossingen. Hiermee bedienen wij vanuit ons kantoor in Drachten het noorden van Nederland. Met specialistische kennis en een nieuwsgierige blik realiseren wij innovaties voor een technologische, veilige en duurzame toekomst.

Ontwikkeling insourcing machine engineering TCPM

ENGINEERING

Wij vinden ons werk het mooiste dat er is. Daarom blijven we ons continu ontwikkelen, verbreden we onze kennis en verkennen we nieuwe terreinen. Voor innovatieve OEM’ers en productiebedrijven ontwikkelen wij productiemiddelen of productiehulpmiddelen die veilig, functioneel, kosteneffectief, maakbaar én duurzaam zijn.

Onze vakkundige engineers hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring, ze bieden complete en integrale oplossingen. Vanuit ons kantoor in Drachten streven wij er elke dag naar om onze opdrachtgevers nog succesvoller te maken.

Meer over engineering

INDUSTRIËLE VEILIGHEID

Veiligheid staat bij ons voorop! Bij innovaties in industriële omgevingen komen vele (internationale) wet- en regelgevingen kijken. Onze actuele kennis over de eisen die aan (industriële) veiligheid worden gesteld, zetten wij graag voor onze opdrachtgevers in. Zo dragen we actief bij aan een duurzame en veilige toekomst.

Met onze praktische en pragmatische aanpak adviseren en begeleiden wij opdrachtgevers in de omgang met risico’s. Of de vraag nu ligt op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid of HSE management, wij kunnen hierbij helpen. Meer weten over hoe wij uw organisatie, gevestigd in Drachten of omgeving, kunnen helpen bij industriële veiligheid? Lees dan verder.

Meer over industriële veiligheid

PROJECTMANAGEMENT

Met professioneel projectmanagement leiden wij projecten op een zo efficient en duurzaam mogelijke wijze tot het beoogde resultaat. Een TCPM projectmanager durft over grenzen heen te kijken en kan hierdoor nét dat beetje extra leveren. We focussen op een goede beheersing van de risico’s, kosten en tijd.

Als advies- en ingenieursbureau beschikken we over uitgebreide ervaring en expertise in het managen van projecten. Onze projectmanagers staan bekend om hun daadkrachtige en doelgerichte werkwijze. Door brede kennis, heldere communicatie, oplossingsgerichte instelling en natuurlijk leiderschap vervullen ze een sleutelrol binnen ieder project.

Meer over projectmanagement

MARKTEN WAARIN TCPM ONDER MEER ACTIEF IS

Vanuit ons kantoor in Drachten zijn wij actief voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten en branches. Wij hebben een jarenlange ervaring in onder meer de volgende markten:

  • Food
  • Pharma
  • Capital goods
  • Energy
  • Marine & offshore

Benut onze expertises

TCPM beschikt over ruim dertig jaar aan ervaring en die zetten wij graag voor u in! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om te sparren over de mogelijkheden.

Mark Tuinte commercieel directeur

PROJECTEN IN DE BUURT VAN DRACHTEN

In het noorden van Nederland hebben wij verschillende projecten voor opdrachtgevers uit Drachten en omgeving mogen uitvoeren. Zo hebben wij bijvoorbeeld BD Kiestra te Drachten mogen helpen met het insourcen van een zelfontworpen laboratoriumsysteem.

Bekijk alle projecten waarbij wij als advies- en ingenieursbureau een meerwaarde vormden door de inzet van onze expertises.

Onze succesverhalen

BD Kiestra project engineering TCPM Insourcing van een zelf ontworpen laboratoriumsysteem
Mobiele duurzame stroomoplossingen
Machineveiligheid bij sluis Eefde