Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vanuit een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering houdt TCPM rekening met haar impact op mens, milieu en maatschappij. Bij zowel de invloed van onze activiteiten als de bijdrage die we door middel van duurzame innovaties en projecten leveren, willen we negatieve invloed beperken en de positieve bijdrage vergroten.

Inclusieve werkomgeving

We stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt, gehoord wordt en gelijke kansen krijgt.

Door de diversiteit in achtergronden, kennis, ervaring en culturen verrijken en versterken wij elkaar.

Duurzame projecten

Om de best renderende oplossing te vinden stellen we op de eerste plaats de vraag: kan het duurzamer? Zo werken we dagelijks aan innovaties die een meerwaarde leveren aan een duurzame toekomst. We houden ons onder meer bezig met het verduurzamen van productieprocessen, slimmer omgaan met grondstoffen, energie en CO2-uitstoot, toepassen van alternatieve materialen en ontwikkelen van hernieuwbare energie.

Wij zijn ons ervan bewust dat de industriële sector waarin wij opereren een onderdeel vormt van de oplossing van de klimaatcrisis en voelen binnen alle disciplines en processen de noodzaak om hierin onze verantwoordelijkheid te nemen. Op die manier ondernemen we milieubewust, met aandacht voor optimale arbeidsomstandigheden en oprechte betrokkenheid bij de maatschappij.

Voorbeelden van duurzame projecten

Alva Laval Alfa Laval gaat voor de max bij nieuwe scrubber
Condor carpets: complex projectmanagement
Mobiele duurzame stroomoplossingen