Advies- en ingenieursbureau Hengelo

TCPM is een vooruitstrevend advies- en ingenieursbureau, met meer dan 200 gedreven medewerkers en 5 kantoren in Nederland. Al ruim 30 jaar groeien wij, samen met onze toonaangevende opdrachtgevers. Onze specialisten in Hengelo beschikken over diepgaande kennis op het gebied van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement.

TCPM Oost

BEZOEKADRES

Jan Tinbergenstraat 182 – 184
7559 SP Hengelo
+31 (0)88 220 14 00

WAT WIJ DOEN ALS ADVIES- EN INGENIEURSBUREAU

TCPM helpt bedrijven in Hengelo en omgeving met complete en integrale oplossingen voor technische vraagstukken. Ons samenhangende pakket aan diensten bestaat uit engineering, industriële veiligheid en projectmanagement. Als advies- en ingenieursbureau verbeteren we bedrijven in de industriële sector met slimme en praktische oplossingen. De expertises van TCPM zijn daartoe de sleutel.

 

EXPERTISES VAN TCPM

De kracht van TCPM zit in de combinatie en synergie van onze expertises. Met de verschillende expertises, specialistisch of multidisciplinair, komen wij tot de best renderende oplossingen voor bedrijven in Hengelo en omgeving.

ENGINEERING

Voor innovatieve OEM’ers en productiebedrijven ontwikkelen wij productiemiddelen of productiehulpmiddelen die veilig, functioneel, kosteneffectief, maakbaar én duurzaam zijn. Hiervoor blijven we ons continu ontwikkelen, verbreden we onze kennis en verkennen we nieuwe terreinen.

Onze vakkundige engineers hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring, hiermee ze bieden complete en integrale oplossingen. Vanuit een gedegen en solide proces leveren zij de hoogste kwaliteit om onze opdrachtgevers nog succesvoller te maken.

Meer over engineering

INDUSTRIËLE VEILIGHEID

In industriële omgevingen ben je gebonden aan wet- en regelgevingen. Onze actuele kennis over de eisen die aan (industriële) veiligheid worden gesteld, zetten wij graag voor onze opdrachtgevers in. Zo dragen we actief bij aan een duurzame en veilige toekomst.

Met onze praktische en pragmatische aanpak adviseren en begeleiden wij opdrachtgevers in de omgang met risico’s en vinden we de best mogelijke oplossing. Of de vraag nu ligt op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid of HSE management, wij kunnen hierbij helpen. Heeft u een vraagstuk op het gebied van industriële veiligheid of wilt u meer weten? Lees dan verder.

Meer over industriële veiligheid

PROJECTMANAGEMENT

Projecten efficient en duurzaam tot het beoogde eindresultaat leiden, dat is waar onze professionele projectmanagers gespecialiseerd in zijn. Een TCPM projectmanager durft over grenzen heen te kijken en kan hierdoor nét dat beetje extra leveren. We focussen op een goede beheersing van de risico’s, kosten en tijd.

Als advies- en ingenieursbureau beschikken we over uitgebreide ervaring en expertise in het managen van projecten. Onze projectmanagers staan bekend om hun daadkrachtige en doelgerichte werkwijze. Door brede kennis, heldere communicatie, oplossingsgerichte instelling en natuurlijk leiderschap vervullen ze een sleutelrol binnen ieder project.

Meer over projectmanagement

MARKTEN WAARIN TCPM ONDER MEER ACTIEF IS

Vanuit onze kantoren in Nederland zijn wij actief voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten en branches. Wij zijn specialist in onder meer onderstaande markten:

  • Food
  • Pharma
  • Capital goods
  • Energy
  • Marine & offshore

BENUT ONZE EXPERTISES

TCPM beschikt over ruim dertig jaar aan ervaring en die zetten wij graag voor u in! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om te sparren over de mogelijkheden.

Stan Pompen vestigingsmanager TCPM Oost

PROJECTEN IN DE BUURT VAN HENGELO

Wij hebben al vele projecten mogen uitvoeren. Ook in Hengelo en omgeving hebben wij verschillende bedrijven mogen helpen met het oplossen van industriële uitdagingen. Bekijk al onze gerealiseerde projecten hier.

Onze succesverhalen

Marel-Food-Logistic TCPM Geavanceerd transportsysteem voor voedsellogistiek
BD Kiestra project engineering TCPM Insourcing van een zelf ontworpen laboratoriumsysteem
Machineveiligheid bij sluis Eefde