Advies- en ingenieursbureau Vlaardingen

TCPM is een vooruitstrevend advies- en ingenieursbureau, met meer dan 200 gedreven medewerkers en 5 kantoren verspreid door heel Nederland. Vanuit ons kantoor in Vlaardingen bedienen we onze opdrachtgevers in het westen van Nederland. TCPM Vlaardingen (TCPM West) bestaat uit vakkundige specialisten op het gebied van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement. 

TCPM West

Bezoekadres

Koning Wilhelminahaven Noordzijde 2H
3134 KE Vlaardingen
+31 (0)88 220 14 00

Postadres

Postbus 119
7300 AC Apeldoorn

Wat wij doen als advies- en ingenieursbureau

TCPM helpt bedrijven in Vlaardingen en omgeving met complete en integrale oplossingen voor technische vraagstukken. Ons samenhangende pakket aan diensten bestaat uit engineering, industriële veiligheid en projectmanagement. Als advies- en ingenieursbureau laten wij onze opdrachtgevers groeien door strategisch meedenken te koppelen aan slimme en praktische oplossingen. De expertises van TCPM zijn daartoe de sleutel.

 

Expertises van TCPM

De kracht van TCPM zit in de combinatie en synergie van onze expertises. Met de verschillende expertises, specialistisch of multidisciplinair, komen wij tot de best renderende oplossingen. Hiermee bedienen wij vanuit ons kantoor in Vlaardingen het westen van Nederland. Met specialistische kennis en een nieuwsgierige blik realiseren wij innovaties voor een technologische, veilige en duurzame toekomst.

Mpac Langen verpakkingen project TCPM

ENGINEERING

Voor innovatieve OEM’ers en productiebedrijven ontwikkelen wij productiemiddelen of productiehulpmiddelen die veilig, functioneel, kosteneffectief, maakbaar én duurzaam zijn. Wij vinden ons werk het mooiste dat er is. Daarom blijven we ons continu ontwikkelen, verbreden we onze kennis en verkennen we nieuwe terreinen.

Onze vakkundige engineers hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring, daarmee bieden zij complete en integrale oplossingen. Naast langdurige opdrachten zijn wij ook een geschikte partner bij capaciteitsbeperkingen, tijdelijke projecten of bij vraag naar specifieke analyses of berekeningen.

Meer over engineering

Industriële veiligheid

Bij innovaties in industriële omgevingen komen vele (internationale) wet- en regelgevingen kijken. CE-markeringen en ATEX zijn hier voorbeelden van. Bij deze complexe materie ondersteunt TCPM met deskundige kennis. Met onze praktische en pragmatische aanpak adviseren en begeleiden wij opdrachtgevers in de omgang met risico’s. Of de vraag nu ligt op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid of HSE management, wij kunnen hierbij helpen.

Onze actuele kennis zetten wij graag voor onze opdrachtgevers in. Zo dragen we actief bij aan een duurzame en veilige toekomst. Meer weten over hoe wij uw organisatie, gevestigd in Vlaardingen of omgeving, kunnen helpen bij industriële veiligheid? Lees dan verder.

Meer over industriële veiligheid

Projectmanagement

Met professioneel projectmanagement leiden wij projecten op een zo efficient en duurzaam mogelijke wijze tot het beoogde resultaat. Een TCPM projectmanager durft over grenzen heen te kijken en kan hierdoor nét dat beetje extra leveren. We focussen op een goede beheersing van de risico’s, kosten en tijd.

Als advies- en ingenieursbureau beschikken we over uitgebreide ervaring en expertise in het managen van projecten. Onze projectmanagers staan bekend om hun daadkrachtige en doelgerichte werkwijze. Door brede kennis, heldere communicatie, oplossingsgerichte instelling en natuurlijk leiderschap vervullen ze een sleutelrol binnen ieder project. Meer weten? Lees dan verder.

Meer over projectmanagement

Markten waarin TCPM onder meer actief is

Vanuit ons kantoor in Vlaardingen bedienen wij opdrachtgevers in het westen van Nederland. Wij hebben een jarenlange ervaring in diverse marktsegmenten, waaronder:

  • Food
  • Pharma
  • Capital goods
  • Energy
  • Marine & offshore

Benut onze expertises

TCPM beschikt over ruim dertig jaar aan ervaring en die zetten wij graag voor u in! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om te sparren over de mogelijkheden.

Team TCPM Team TCPM

Projecten in de buurt van Vlaardingen

Als toonaangevend advies- en ingenieursbureau hebben wij al vele mooie projecten mogen uitvoeren in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en omgeving.

 

Onze succesverhalen

Plug Power: pionier in groene-waterstofsystemen
BD Kiestra project engineering TCPM Insourcing van een zelf ontworpen laboratoriumsysteem
Machineveiligheid bij sluis Eefde