Fijnmechanica

Innovatieve OEM’ers en de producerende industrie in de hightech sector hebben te maken met een steeds kortere product lifecycle en een continue prijsdruk. Om daar effectief mee om te gaan, is het zaak ontwikkeltijden te reduceren en te focussen op operational excellence. Met andere woorden, de juiste dingen doen en de dingen juist doen!

Ontwikkeling van innovatiekracht en gedegen cost control is onder andere te realiseren door samenwerking in de keten. Strategische partnerschappen kunnen bijvoorbeeld de benodigde deskundige flexibiliteit opleveren, die u in staat stelt de dynamiek van de (internationale) markt te blijven volgen. Met de juiste kennis, capaciteit en adviezen zorgen wij dat u succesvol bent.

Onze meerwaarde
TCPM beschikt over een goed ingewerkt fijnmechanisch team, dat zich bezighoudt met ontwerp en realisatie in de machinebouw, moduleontwikkeling en diverse soorten tooling (fabricage, service, handling, transport). Ons werkveld betreft nauwkeurige, over tijd repeteerbare, bewegingen met hoge stabiliteitseisen in micrometerbereik. Gedegen procesengineering bevordert hierbij de voorspelbaarheid van de uitkomsten. Onze kennis van ontwerpen, materialen, kosten en productietechnieken (verspanend, additieven, behandelingen, assemblage, clean room) vormen een solide basis voor elke vraagstelling.

  • Minimalisering van inwerkverliezen, omdat wij beschikken over ervaren specialisten met diepgaande kennis van het werkveld
  • Kortere ontwikkeltijden, dankzij effectiever werken doordat wij onze passie voor techniek delen, duidelijk communiceren en resultaatgericht zijn
  • Flexibele inzet van extra kennis en capaciteit
  • Aanvullende kennis voor succesvolle projectuitvoering ten aanzien van gestructureerd projectmanagement, optimalisatie en machineveiligheid

Benut onze expertise

Op zoek naar innovatieve voortvarendheid om uw concurrentiekracht te versterken? Neem dan contact op met Erik van de Vrugt, technisch directeur bij TCPM.

Erik van de Vrugt Technisch directeur

Werkwijze
Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we kennis hebben van zowel engineering, projectmanagement als industriële veiligheid. Die kennis bundelen we in het TCPM Framework, een integrale ontwerpmethodiek. Of het nu gaat om een nieuw ontwerp of om het optimaliseren van een bestaand ontwerp, met het TCPM Framework volgen onze engineers bij elke opdracht steeds eenzelfde eenduidige en beproefde werkwijze. Zo bent u verzekerd van het best renderende productie(hulp)middel dat voldoet aan de betreffende wettelijke eisen.

Samenwerkingsvormen
Om optimaal aan te sluiten bij uw vraag, bespreken we graag samen met u welke samenwerkingsvorm het beste past bij het project en uw wensen.

  • Regie
  • Managed service
  • Farm-out
  • Fixed price
  • Turnkey
  • Service Level Agreement
Alva Laval Alfa Laval gaat voor de max bij nieuwe scrubber